Visos daugiausiai perkamos
AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer
  • AnyCubic Kobra 3 Combo 3D Printer

"AnyCubic Kobra 3 Combo" 3D spausdintuvas

VN-43588
AnyCubic
473,22 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

AnyCubic Kobra 3 Combo 3D spausdintuvas

AnyCubic Kobra 3 Combo yra pažangus 3D spausdintuvas, siūlantis daugybę funkcijų ir patogumų, idealiai tinkančių pradedantiesiems ir pažengusiems vartotojams. Su greitu spausdinimu, pažangiu spalvų valdymu ir išmaniosiomis valdymo funkcijomis Kobra 3 Combo nustato naujus standartus 3D spausdinimo pasaulyje.

Pažangios techninės savybės

„AnyCubic Kobra 3 Combo“ išsiskiria įspūdingu spausdinimo greičiu iki 600 mm/s, kad projektai būtų greitai įvykdyti. Įrengtas dvigubas 200 W PTC šildymas, užtikrina efektyvią oro cirkuliaciją, kuri palaiko pastovią temperatūrą ir garantuoja aukštos kokybės spaudinius. Maksimali purkštukų temperatūra 300°C ir kaitinimo stalas 110°C, prietaisas yra suderinamas su įvairiomis spausdinimo medžiagomis, tokiomis kaip PLA, PETG ir TPU.

Inovatyvi daugiaspalvio spausdinimo sistema

Spausdintuvas palaiko daugiaspalvį spausdinimą su galimybe vienu metu naudoti iki 4 spalvų ir pasirinktinai iki 8 spalvų. „Color Engine Pro“ sistema užtikrina tikslų ir efektyvų spalvų valdymą, kad būtų galima sukurti unikalų daugiaspalvį dizainą. RFID sinchronizacija pasirūpina tiksliu gijos spalvų suderinimu, o tai padidina spausdinimo efektyvumą.

Protingas valdymas ir stebėjimas

Su integruotu G jutikliu Kobra 3 Combo aptinka ir kompensuoja vibracijas, todėl spaudiniai yra ypač sklandūs ir aukštos kokybės. AnyCubic algoritmas tiksliai kontroliuoja purkštuko slėgį, kad būtų užtikrintas sklandus siūlų išspaudimas kiekviename sluoksnyje. Be to, purkštukų užsikimšimo aptikimo funkcija automatiškai sustabdo spausdinimą ir įspėja vartotoją, taip apsaugodama įrenginį nuo pažeidimų.

Lengvas naudojimas ir priežiūra

Spausdintuvas sukurtas atsižvelgiant į naudojimo paprastumą. Supaprastinta sąranka ir paprastos kabelių jungtys leidžia greitai ir be rūpesčių montuoti. 4,3 colio jutiklinis ekranas su reguliuojamu pakreipimu nuo 30° iki 60° leidžia patogiai valdyti spausdintuvą bet kurioje padėtyje. Sistemos modulis apsaugotas nuo užteršimo, kad būtų lengva valyti ir prižiūrėti.

Nuotolinis valdymas ir moderni programėlė

Naudodami „AnyCubic“ programą ir „AnyCubic Slicer“ naudotojai gali valdyti spausdinimo procesą iš bet kurios vietos. Programėlė leidžia stebėti spausdinimą realiuoju laiku ir nuotoliniu būdu valdyti spausdintuvą, suteikiant visišką projekto valdymą, nebūtinai šalia įrenginio. LAN režimas pašalina tinklo delsą ir siūlo greitą ir saugų ryšį.

PREKĖS GALIMA UŽSISAKYTI IŠANKSTINIUS, PRISTATYMAS GAMINTOJO PATEIKIMAS.

Gamintojas AnyCubic
Modelis K3CBBK0A-O
Prietaiso svoris 9,2 kg
Maksimali šildymo stalo temperatūra 110°C
Maksimali purkštuko temperatūra 300°C
Mašinos matmenys 452,9 (ilgis) x 504,7 (plotis) x 483 mm (aukštis)
Jutiklinis ekranas 4,3 colio
Grynasis svoris 4,6 kg
Daugiaspalvė spauda 4 spalvos, išplečiamos iki 8 spalvų
Spausdinimo medžiaga PLA, PETG, TPU
Spausdinimo greitis 600 mm/s maks.
Spausdinimo matmenys 250 × 250 × 260 mm
Maitinimas 400W
Kaitinamojo siūlelio talpyklos matmenys 365,94 (ilgis) x 282,8 (plotis) x 234,5 mm (aukštis)

Prekė detaliau
AnyCubic
VN-43588
6974662350985
422 Prekės

Charakteristikos

Garantija
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e