Visos daugiausiai perkamos
Creality CR-Scan Otter 3D Scanner
  • Creality CR-Scan Otter 3D Scanner
  • Creality CR-Scan Otter 3D Scanner
  • Creality CR-Scan Otter 3D Scanner

"Creality CR-Scan Otter" 3D skeneris

VN-45838
Creality
747,45 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Įvairių dydžių parinktys

Novatoriškas keturių lęšių stereofoninis vaizdas: puikiai valdo tiek didelius, tiek mažus nuskaitymus. Du dvigubų objektyvų rinkiniai, tinkantys detalėms ir įvairūs dydžiai Ilgo židinio dvigubų objektyvų rinkinys, skirtas mažiems objektams nuskaityti, suteikiant sodresnių detalių
trumpo židinio dvigubų objektyvų rinkinys, skirtas nuskaityti didelius objektus, apimantis platesnį dydžių diapazoną.

Užfiksuokite mažus ir didelius objektus

CR-Scan Otter suteikia galimybę nuskaityti įvairius objektus, kurių dydis svyruoja nuo 10x10x10mm iki 2000x2000x2000mm, nuo mažyčių monetų iki didelių transporto priemonių – visa tai yra viename skaitytuve. Nuskaitymo atstumai svyruoja nuo 110 mm³ iki 1200 mm³, kad būtų galima efektyviai užfiksuoti įvairaus dydžio elementus.

Itin didelis tikslumas, daug detalių

„Otter“ naudoja pažangiausią struktūros ir šviesos stereofoninio suderinimo algoritmą ir optinį dizainą, kad tiksliai atkartotų autentišką objektų tekstūrą ir kontūrus.

Nedrebėjimas, sklandus ir efektyvus nuskaitymas

Su One-Shot 3D vaizdo gavimo technologija, CR-Scan Otter yra natūraliai stabilizuotas ir mažiau tikėtinas sekimo praradimas. Greitas atgalinis greitis užtikrina sklandesnį nuskaitymą rankoje.

Nuskaitykite juodus / metalinius objektus nepurškdami

Net ir nenaudodami nuskaitymo purškalo, galite nuskaityti automobilius, automobilių dalis, padangas ir kitus juodus/metalinius objektus, kad gautumėte norimą modelio efektą.

Unikalus veido atvaizdavimo algoritmas užfiksuoja daugiau detalių, lengvai nuskaito plaukus. Žmogaus kūno skenavimas trunka tik 2 minutes. Naudojant žmogaus akims nematomą beveik infraraudonųjų spindulių šviesą, pasiekiama 1 klasės lazerio sauga, nekenksminga žmogaus organizmui.

Lauko skenavimas

Sukurta naudojant pažangią DOE (difrakcinio optinio elemento) 3D struktūros šviesos technologiją, CR-Scan Otter pasižymi geresniu prisitaikymu prie aplinkos ir išlaiko puikų našumą net saulės šviesoje (<30 000 liuksų).

Intuityvi programinė įranga, galingos funkcijos

CrealityScan – tai profesionali 3D nuskaitymo programinė įranga, pasižyminti puikiu patogumu vartotojui ir galingomis vaizdų bei taškų debesies apdorojimo galimybėmis. Turėdamas nuoseklias mokymo programas, modelio apdorojimą vienu spustelėjimu ir modelio redagavimo funkcijas, jis gali lengvai pradėti be vargo nuskaitymo kelionę.

Kelių platformų („Windows“, „MacOS“) veikimas, paprastas naudojimas. *Pastaba: jis bus suderinamas su Android ir IOS su būsimu pasirenkamu priedu, kad būtų galima atlikti belaidį nuskaitymą.

Metalinis korpusas, išskirtinis ir gražus

Pritaikant tvirtą pramoninį dizainą, kiekviena detalė yra kruopščiai suprojektuota, derinant estetiką ir funkcionalumą. Dėl metalinio korpuso ir puikios šilumos išsklaidymo be ventiliatoriaus konstrukcija užtikrina tylų veikimą.

Pagrindiniai bruožai:

  • Iki 0,02 mm tikslumas
  • Inovatyvus 4 lęšių Stereo Vision
  • Nuskaitykite juodus / metalinius objektus nepurškdami
  • 24 bitų visų spalvų nuskaitymas
  • Objektai tarp 10-2000mm
  • Apsauga nuo drebėjimo, užtikrina sklandų nuskaitymą
Prekė detaliau
Creality
VN-45838
6971636400158
36 Prekės
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e