Visos daugiausiai perkamos
Speed Regulator Hobbywing Platinum V5 80A BEC
  • Speed Regulator Hobbywing Platinum V5 80A BEC
  • Speed Regulator Hobbywing Platinum V5 80A BEC
  • Speed Regulator Hobbywing Platinum V5 80A BEC
  • Speed Regulator Hobbywing Platinum V5 80A BEC

Greičio reguliatorius Hobbywing Platinum V5 80A BEC

VN-46375
Hobbywing
97,14 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Hobbywing Platinum V5 80A BEC greičio reguliatorius

Hobbywing Platinum V5 80A BEC yra pažangus greičio reguliatorius, skirtas modeliuotojams, kurie reikalauja didžiausio tikslumo ir patikimumo. Sukurtas naudojant pažangiausias technologijas, jis idealiai tinka valdyti bešepetinius variklius dideliuose orlaivių modeliuose ir sraigtasparniuose, maitinamuose LiPo/Li-ion/LiFe baterijomis. Sukurtas ilgalaikiam veikimui, užtikrina stabilų veikimą net ir pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

1.jpg

Išplėstinės funkcijos ir programavimo galimybės

„Hobbywing Platinum V5“ siūlo daugybę programuojamų funkcijų, leidžiančių pritaikyti jo veikimą. Be kita ko, ji palaiko . belaidis programavimas per OTA modulį su Bluetooth, leidžiančiu lengvai konfigūruoti naudojant išmanųjį telefoną. Dėl pažangaus mikroprocesoriaus prietaisas garantuoja tikslų pastovaus greičio palaikymą (reguliatoriaus funkcija) ir sklandų variklio paleidimą. Nauja funkcija yra DEO (Driving Efficiency Optimization) technologija, kuri pagerina droselio atsaką, padidina valdymo efektyvumą ir sumažina reguliatoriaus temperatūrą. Be to, valdiklyje yra įmontuotas didelio našumo BEC įtampos stabilizatorius, kurį galima reguliuoti nuo 5V iki 12V, užtikrinant patikimą maitinimo tiekimą imtuvui ir servo iš pavaros akumuliatoriaus.

2.jpg

Lankstumas ir našumas reikliems vartotojams

Hobbywing Platinum V5 80A BEC reguliatorius siūlo įvairius skrydžio režimus: lėktuvą, sraigtasparnį su linijiniu droseliu, sraigtasparnį su Elf Governor ir malūnsparnį su Store Governor. Nauja valdiklio programa su reguliuojamais P/I parametrais užtikrina puikų RPM stabilumą net esant staigiems apkrovos pokyčiams. Su duomenų kaupiklio funkcija skrydžio metu galima stebėti RPM, minimalią įtampą ir maksimalią temperatūrą.

3.jpg

Patikimumas ir saugumas

„Hobbywing Platinum V5“ turi daugybę apsauginių funkcijų, apsaugančių nuo nenumatytų situacijų. Apsauga nuo kilimo, reguliatoriaus ir kondensatorių šiluminė apsauga, apsauga nuo perkrovos, apsauga nuo viršsrovių ir apsauga nuo valdymo signalo praradimo – tai tik keli mechanizmai, užtikrinantys saugų darbą.

4.jpg

Gamintojas „Hobbywing“.
Taikymas Lėktuvas, malūnsparnis
Tipas Variklis be šepetėlių
Nuolatinė srovė [A]. 80
Didžiausia didžiausia srovė [A]. 120
LiXX ląstelių skaičius 3-8
BEC įtampa [V]. 5-12
BEC srovė [A]. 8
Matmenys 60,5 mm x 33 mm x 17,6 mm
Svoris 77,5 g
Reguliavimo kryptis Vienakryptis
Jutiklio įėjimas Nr
Programuojamas Taip
Prekė detaliau
Hobbywing
VN-46375
6938994423311
6 Prekės

Sekite mus Facebook'e