Visos daugiausiai perkamos

USB 3.0 ir "Lightning" adapteris, "Mcdodo OT-8600" (juodas)

VN-28820
Mcdodo
7,13 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

USB 3.0 į Lightning adapteris, Mcdodo OT-8600

Išplėskite savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio galimybių spektrą. „Mcdodo USB 3.0 to Lightning“ adapteris leidžia prie pasirinkto įrenginio prijungti daugybę skirtingų įrenginių. Jis taip pat leidžia perduoti duomenis iki 400 MB/s. Be to, gaminys išsiskiria dideliu suderinamumu ir lengvu, kompaktišku dizainu. Kartu tai garantuoja sklandų ir stabilų veikimą.


Daug galimybių

Pamirškite apie apribojimus. Naudodami Mcdodo adapterį prie telefono ar planšetinio kompiuterio galite prijungti USB diską, pelę, klaviatūrą, skaitmeninį fotoaparatą ir net žaidimų valdiklį. Dėl to jūs palengvinsite savo darbą, gausite daugiau vietos failams ir mėgaukitės didesne laisve. Be to, produktas palaiko OTG funkciją.


Greitas failų perkėlimas

„Mcdodo“ adapteris leidžia perkelti failus, kurių perdavimo greitis siekia iki 480 Mbps. Ką tai reiškia praktiškai? Nereikia ilgai laukti, kol failai bus nukopijuoti – nukopijuoti 1 GB duomenų pakanka maždaug 3 sekundžių. Nuotraukos, vaizdo įrašai, dokumentai – naudodami „Mcdodo“ galite akimirksniu siųsti juos iš vieno įrenginio į kitą!


Sudėtingas dizainas

Pasiimkite adapterį į darbą arba į universitetą! Prietaisas itin lengvas ir kompaktiškas, todėl nesunkiai tilps į krepšį ar net į kišenę. Jis buvo pagamintas iš patvaraus cinko lydinio, kuris reiškia ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams.


Specifikacija:

Gamintojas Mcdodo
Modelis OT-860
sąsaja USB3.0 / žaibas
Perdavimo greitis Iki 5 Gbps
Medžiaga Cinko lydinio
Matmenys 32,48 x 15,25 x 10,05 mm
Svarstyklės 10g
Prekė detaliau
Mcdodo
VN-28820
6921002686006
852 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e