Visos daugiausiai perkamos
Docking Station, Essager, EHB08-QK0G-Z, HDMI, 2xUSB-A, SD card, TF card (gray)
  • Docking Station, Essager, EHB08-QK0G-Z, HDMI, 2xUSB-A, SD card, TF card (gray)

Prisijungimo stotelė, "Essager", EHB08-QK0G-Z, HDMI, 2xUSB-A, SD kortelė, TF kortelė (pilka)

VN-43892
Essager
42,19 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Prijungimo stotelė, Essager, EHB08-QK0G-Z, HDMI, 2xUSB-A, SD kortelė, TF kortelė (pilka)

Dokas išspręs jūsų įrenginio trūkstamų prievadų problemą. Turėdamas daugybę prievadų ir pažangių funkcijų, jis idealiai tinka vartotojams, kuriems reikia patobulinti savo įrenginių galimybes. Suderinamas su SSD diskais, jis palaiko NVME ir SATA protokolus, kad būtų galima greitai perduoti duomenis ir užtikrinti patikimus ryšius.

Platus funkcionalumas ir našumas

„Essager EHB08-QK0G-Z“ siūlo HDMI, USB-C PD 100W, USB-C, USB 3.2 Gen, USB 2.0 ir SD/TF kortelių lizdus. Iki 10 Gbps perdavimo sparta ir iki 900 MB/s duomenų skaitymo/rašymo sparta, doko stotis užtikrina greitą ir stabilų failų perdavimą. HDMI prievadas leidžia stotis prijungti prie televizoriaus, projektoriaus ar monitoriaus, siūlant gausiai detalų 4K HD vaizdą, todėl puikiai tinka pristatymams, filmams žiūrėti ar darbui didesniame ekrane.

Išplėstinės funkcijos ir saugumas

Doko stotyje yra specialus jungiklis, leidžiantis akimirksniu nutraukti vaizdo rodymą, užtikrinant privatumą. Magnetinė konstrukcija leidžia lengvai išimti pavarą, o geras šilumos išsklaidymo būdas neleidžia įrenginiui perkaisti. Dokas taip pat yra atsparus aukštai (75°C) ir žemai (-25°C) temperatūrai apie 48 valandas ir nukrenta nuo 1 metro, todėl užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Greitas įkrovimas ir kelių užduočių atlikimas

„Essager EHB08-QK0G-Z“ užtikrina greitą įrenginio įkrovimą dėl 100 vatų galios, todėl 2020 m. „MacBook“ galima atnaujinti maždaug per 1,5 valandos. Palaikymas vienu metu nuskaito dvi SD/TF korteles iki 104 MB/s padidina našumą. Dokas leidžia vienu metu naudoti visas sąsajas, užtikrina stabilų signalo perdavimą ir palaiko korpuso temperatūrą žemesnę nei 55°C.

Universalus suderinamumas

„Essager EHB08-QK0G-Z“ yra suderinamas su „Windows“, „MacOS“, „Linux“, „Android“ ir „iOS“, todėl puikiai tinka įvairių įrenginių naudotojams. Jis palaiko NVMe (M Key) 5 kontaktų, NVMe (B + M Key) 6 kontaktų ir 5 kontaktų, SATA (B + M Key) 6 kontaktų ir 5 kontaktų diskus. Dėl „plug & play“ funkcijos prijungimo stotelė yra iš karto paruošta naudoti, nereikia diegti papildomos programinės įrangos.

Universalus pritaikymas

Essager EHB08-QK0G-Z leidžia skaityti failus iš išmaniojo telefono, prijungti pelę prie planšetinio kompiuterio, rodyti vaizdą didesniame telefono ekrane ir kt. Šis universalus įrenginys pagerina jūsų įrangos funkcionalumą ir našumą, suteikdamas patogumo. ir lankstumas kasdieniniam naudojimui.

Įtraukta

  • prijungimo stotelė
  • Silikagelio aušinimo juostelė
  • atsuktuvas
  • varžtas
  • varinė veržlė
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Essager
Modelis EHB08-QK0G-Z
Spalva pilka
Sąsaja USB-C į HDMI, USB-C PD 100W, USB-C, USB3.2 Gen, USB2.0, SD/TF
Svoris 104 g
Matmenys 134 x 46,15 x 14 mm
Prekė detaliau
Essager
VN-43892
6975253972685
48 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e