Visos daugiausiai perkamos
Orico Hub USB-A to 7xUSB-A 3.0 - black
  • Orico Hub USB-A to 7xUSB-A 3.0 - black

"Orico" USB-A šakotuvas į 7xUSB-A 3.0 - juodas

VN-44329
Orico
18,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico PW7U USB į 7x USB 3.0 šakotuvo adapteris (juodas)

Orico PW7U USB į 7x USB 3.0 Hub Adapter (juodas) yra pažangus įrankis, leidžiantis vienu metu prie vieno USB prievado prijungti net septynis periferinius įrenginius. Dėl savo kompaktiško dizaino ir tvirtų medžiagų šakotuvas puikiai tiks tiek namuose, tiek biure, užtikrins greitą ir stabilų duomenų perdavimą bei maitinimą keliems prijungtiems įrenginiams. Dėl minimalistinio dizaino jis tilps į bet kurią darbo vietą, o mažas dydis leis patogiai naudoti neužimant nereikalingos vietos.

Greitas ir patikimas duomenų perdavimas

Orico PW7U šakotuvas turi septynis USB 3.0 prievadus, kurie užtikrina 5Gbps duomenų perdavimo greitį, leidžiantį greitai perkelti didelius failus iki 10 kartų greičiau nei USB 2.0. Tai idealiai tinka vartotojams, kurie dažnai dirba su dideliais failais arba reikalauja greitos prieigos prie kelių įrenginių vienu metu, pavyzdžiui, išorinių diskų, spausdintuvų, klaviatūrų ar pelių.

Aukšta konstrukcijos kokybė ir ilgaamžiškumas

Stebulės korpusas pagamintas iš patvarios ABS medžiagos, kuri garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Varinė kabelių šerdis papildomai padengta skarda, kuri padidina signalo stabilumą ir apsaugo nuo duomenų praradimo. Stebulė praėjo daugiau nei 5000 jungčių patvarumo testus, o tai įrodo jo patikimumą net ir intensyviai naudojant. LED indikatorius ant korpuso rodo įrenginio veikimo būseną, leidžiančią greitai patikrinti jo būseną.

Kompaktiškas dizainas ir patogus naudojimas

Orico PW7U yra kompaktiškų matmenų: 140,7 mm ilgio, 30,6 mm pločio ir 18,7 mm aukščio, todėl užima mažai vietos ant jūsų stalo. 1 m ilgio kabelis leidžia patogiai prijungti nešiojamus ir stalinius kompiuterius. Centras yra visiškai suderinamas su „Windows“, „Mac OS“ ir „Linux“, o „Plug and Play“ funkcija leidžia greitai ir sklandžiai pradėti nediegiant papildomos programinės įrangos.

Universalus pritaikymas

Orico PW7U puikiai tiks kasdieniam naudojimui, leis prijungti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, klaviatūras, peles, kietuosius diskus, „flash drives“, spausdintuvus, skaitytuvus ar kortelių skaitytuvus. Dėl išorinio maitinimo šaltinio, šakotuvas gali vienu metu valdyti iki šešių standžiųjų diskų, užtikrinant stabilų veikimą ir greitą duomenų perdavimą. Tai idealus sprendimas tiems, kuriems reikalingas lankstus ir patikimas įrankis darbui su keliais USB įrenginiais.

Produkto pavadinimas: Orico PW7U USB į 7x USB 3.0 šakotuvo adapteris (juodas)
Gamintojas: Orico
Produkto modelis: PW7U-U3-10-BK-EP-IP
Produkto spalva: Juoda
Gaminio matmenys: 140,7 x 30,6 x 18,7 mm
Įvesties sąsaja: USB-A
Išvesties sąsaja: 7x USB 3.0
Perdavimo greitis: 5 Gbps
Kabelio ilgis: 1 m
Maitinimas: 5V3A (maksimaliai)
Gaminio medžiaga: ABS
Šviesos indikatorius: Mėlynas LED indikatorius
Prekė detaliau
Orico
VN-44329
6942227120434
167 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e