Visos daugiausiai perkamos
Orico Hub USB-A to 4xUSB-A 3.0 - grey
  • Orico Hub USB-A to 4xUSB-A 3.0 - grey

"Orico" šakotuvas USB-A į 4xUSB-A 3.0 - pilkas

VN-44330
Orico
8,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico PDD4U USB į 4x USB 3.0 šakotuvo adapteris (pilkas)

„Orico PDD4U Hub Adapter“ yra praktiškas ir elegantiškas sprendimas išplėsti galimų jūsų įrenginio prievadų skaičių. Kompaktiškame pilkame aliuminio korpuse stebulėje yra keturi didelės spartos USB 3.0 prievadai, leidžiantys patogiai vienu metu prijungti kelis įrenginius. Su duomenų perdavimo greičiu iki 5Gbps, šakotuvas puikiai tinka biure ir namuose, kad būtų galima greitai ir patikimai perduoti duomenis.

Greitas duomenų perdavimas

Naudojant USB 3.0 technologiją, Orico PDD4U adapteris užtikrina iki 5Gbps duomenų perdavimo greitį, o tai yra dešimt kartų greitesnis už USB 2.0 standartą. Tai reiškia, kad didelių failų, pvz., vaizdo įrašų, nuotraukų ar dokumentų, perkėlimas užima daug mažiau laiko, todėl galite dirbti efektyviau. Įrenginys taip pat palaiko USB 3.2 Gen 1 standartą, kuris garantuoja patikimą ir stabilų ryšį.

Efektyvus šilumos išsklaidymas

Adapterio korpusas pagamintas iš aliuminio, kuris ne tik suteikia elegantišką išvaizdą, bet ir užtikrina efektyvų šilumos išsklaidymą, todėl įrenginys išlieka vėsus net ir intensyviai naudojant. Stebulės konstrukcija sukurta siekiant didelio stabilumo ir patikimumo, todėl jis idealiai tinka kasdieniam naudojimui, tiek biure, tiek keliaujant.

Plug and Play

Orico PDD4U šakotuvas yra suderinamas su daugybe operacinių sistemų, įskaitant Windows, Mac OS, Linux, Android ir iPadOS. Įrenginyje nereikia diegti papildomų tvarkyklių – tiesiog prijunkite jį ir pradėkite dirbti iš karto. Naudodami skirtingus kabelių ilgius – 15 cm arba 1 m – galite pritaikyti adapterį pagal savo poreikius, nesvarbu, ar naudojate jį biure, ar keliaudami.

Daugiafunkcinis darbas ir patogumas

Keturios „Orico PDD4U“ šakotuvo USB 3.0 prievadai leidžia vienu metu prijungti įvairius įrenginius, tokius kaip klaviatūra, pelė, spausdintuvas, „flash drive“ ar išorinis standusis diskas. Dėl to adapteris yra puikus sprendimas žmonėms, kuriems reikia vienu metu pasiekti kelis įrenginius.

Vardas: Orico PDD4U USB į 4x USB 3.0 šakotuvo adapteris (pilkas)
Gamintojas: Orico
Modelis: PDD4U-U3-015-GY-EPIP
Spalva: Pilka
Įvestis: USB-A
Išvestis: USB3.0*4
Prekė detaliau
Orico
VN-44330
6942227120458
167 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e