Visos daugiausiai perkamos
Orico Hub USB-C to USB-A 3.0 + 3xUSB-A 2.0 - grey
  • Orico Hub USB-C to USB-A 3.0 + 3xUSB-A 2.0 - grey
  • Orico Hub USB-C to USB-A 3.0 + 3xUSB-A 2.0 - grey

"Orico" koncentratorius USB-C į USB-A 3.0 + 3xUSB-A 2.0 - pilkas

VN-44332
Orico
6,05 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico USB į USB 3.0 + 3x USB 2.0 šakotuvo adapteris (pilkas)

Orico USB į USB 3.0 + 3x USB 2.0 (pilkas) Hub Adapter yra įranga, kuri pakels jūsų kasdienį darbą į visiškai naują lygį. Šis kompaktiškas, bet galingas šakotuvas yra puikus sprendimas visiems, kuriems reikia maksimalaus našumo bet kur ir bet kada. Pamirškite apie USB prievadų trūkumo problemas – Orico suteikia įvairiapusį ryšį jūsų įrenginiams, garantuojančius ne tik greitį, bet ir stabilumą bei patikimumą.

Ekstremalus duomenų perdavimo greitis

Šis adapteris yra tikras greičio demonas. Įrengtas USB 3.0 prievadas, jis siūlo neįtikėtiną duomenų perdavimo greitį iki 5 Gbps. Didelių failų, tokių kaip HD filmai, nuotraukų archyvai ar didžiuliai dokumentai, perkėlimas vyksta akimirksniu – negaišite brangaus laiko laukdami. Be to, trys USB 2.0 prievadai leidžia prijungti mažiau reikalaujančius įrenginius, tokius kaip pelės, klaviatūros ir spausdintuvai, užtikrinantys visišką ryšio stabilumą ir iki 480 Mbps greitį. Dėl šio galios ir universalumo derinio Orico Hub adapteris yra nepakeičiamas tiek įtemptoje darbo aplinkoje, tiek namuose.

Prabangus dizainas ir neprilygstamas ilgaamžiškumas

„Orico“ ne tik puikiai veikia, bet ir atrodo fantastiškai. Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ši stebulė ne tik suteikia jūsų darbo vietai elegancijos, bet ir garantuoja išskirtinį patvarumą. Stilingas jo paviršius yra ne tik estetiškas, bet ir atsparus įbrėžimams bei kitiems pažeidimams, todėl puikiai tinka kasdieniams iššūkiams. Dėl kompaktiško dydžio (88 x 15 x 7,5 mm) ir itin lengvo dizaino galite jį pasiimti bet kur – nesvarbu, ar dirbate biure, ar keliaujate.

Universalus suderinamumas su bet kokiu įrenginiu

Orico Hub Adapter yra tikras suderinamumo meistras. Nesvarbu, kokius įrenginius norite prijungti – pelių, klaviatūrų, išorinių diskų, spausdintuvų, kortelių skaitytuvų ir kt. – „Orico“ su visais susitvarkys. Jo 150 mm ilgio laidas leidžia jį patogiai naudoti net ankštose vietose, o „plug-and-play“ funkcija reiškia, kad jums nereikia gaišti laiko diegiant papildomas tvarkykles.

Našumas, kuriuo galite pasikliauti

Orico adapteryje esantis pažangus lustas garantuoja ryšio stabilumą ir žaibišką duomenų perdavimą. Tai įrankis, galintis atlikti net sudėtingiausias užduotis – nuo vaizdo redagavimo, didelių duomenų bazių tvarkymo iki kasdienių biuro darbų. Adapteris veikia su Windows ir Mac operacinėmis sistemomis, todėl puikiai tinka profesionalams, dirbantiems skirtingose platformose.

Puikiai tinka darbui keliaujant

Kad ir kur dirbtumėte, Orico Hub adapteris visada pasiruošęs veikti. Dėl plono, lengvo dizaino jį itin lengva nešiotis – tilps į bet kokį krepšį ar kuprinę. Tai įrankis, kuris ne tik palengvina jūsų gyvenimą, bet ir padaro jūsų darbą efektyvesnį.

Vardas: Orico USB į USB 3.0 + 3x USB 2.0 šakotuvo adapteris (pilkas)
Gamintojas: Orico
Modelis: ORICO-AH-12F-GY-BP
ORICO-AH-13-GY-BP
Medžiaga: Aliuminio lydinys
Spalva: Pilka
Įvestis: C tipas
Išvestis: AH12F: USB3.01 / USB2.02 / TF
AH13: USB3.01 / USB2.03
Perdavimo greitis: USB3.0: 5 Gbps, USB2.0: 480 Mbps
Matmenys: 88 x 15 x 7,5 mm
Kabelio ilgis: 150 mm
Prekė detaliau
Orico
VN-44332
6942227120373
165 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e