Visos daugiausiai perkamos
Orico USB Hub TWU3-7A-BK-EP-IP
  • Orico USB Hub TWU3-7A-BK-EP-IP

"Orico" USB šakotuvas TWU3-7A-BK-EP-IP

VN-44333
Orico
12,66 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico TWU3 USB į 7x USB 3.0 šakotuvo adapteris (juodas)

Orico TWU3 – tai praktiškas USB šakotuvas, leidžiantis prie vieno USB-A 3.0 prievado (4*USB3.0 + 3*YSB2.0) prijungti net septynis įrenginius. Pagaminta iš patvarios ABS medžiagos ir kompaktiško dydžio, puikiai tinka tiek biure, tiek kelionėse.

Didesnis našumas su dviem lustais

„Orico TWU3“ sukurtas siekiant didelio našumo ir minimalaus energijos suvartojimo. Dviejų lustų – AU6268 ir VL815 – naudojimas užtikrina stabilų duomenų perdavimą net ir su daugeliu vienu metu prijungtų įrenginių. Dėl to stebulė užtikrina patikimą veikimą ir sumažina energijos sąnaudas.

Universalus pritaikymas

Orico TWU3 šakotuvas turi vieną USB-A 3.0 įvesties prievadą ir septynis išvesties prievadus: keturis USB-A 3.0 ir tris USB-A 2.0. Dėl to įrenginys užtikrina ne tik greitą duomenų perdavimą, bet ir galimybę prijungti senesnius įrenginius, kurie vis dar naudoja USB 2.0. Tai idealiai tinka pelėms, klaviatūroms, išoriniams diskams ir kitiems priedams. Be to, adapteris yra suderinamas su daugelio tipų operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip Windows, Mac OS ir Linux.

Galinga galia ir apsauga

Orico TWU3 šakotuvas turi 10 W / 15 W USB-C maitinimo prievadą, leidžiantį saugiai naudoti didelės galios įrenginius. Be to, anti-backflow funkcija apsaugo jūsų kompiuterį nuo perkrovos ir užtikrina stabilų visų prijungtų įrenginių veikimą. Šis sprendimas garantuoja saugumą ir patikimumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Stabilus maitinimo šaltinis

Įrenginys maitinamas išoriniu 5V/3A maitinimo prievadu, kuris garantuoja stabilų veikimą net ir tuo pačiu metu prijungus kelis įrenginius. Tai ypač svarbu, kai naudojate daug energijos suvartojančius įrenginius, pvz., kietuosius diskus arba išorinį aušinimą. Orico TWU3 šakotuvas užtikrina patikimą ir saugų veikimą be pavojaus perkrauti USB prievadus.

Apgalvotas dizainas

Orico TWU3 yra įrenginys, kuriame funkcionalumas derinamas su elegancija ir naudojimo patogumu. Dėl plono dizaino (135 x 25 x 19 mm) ir lengvo svorio stebulę lengva nešioti ir puikiai tilpti į krepšį, todėl tai puikus pasirinkimas tiek biure, tiek kelionėse. Stebulė taip pat išsiskiria paprastu, briaunuotu dizainu, kuris ne tik suteikia elegancijos, bet ir užtikrina patogų naudojimą. Apgalvotas 8,2 mm pločio prievadų išdėstymas leidžia vienu metu prijungti kelis įrenginius be susidūrimo pavojaus, o tai padidina komfortą dirbant su keliais priedais.

Vardas: Orico TWU3 USB į 7x USB 3.0 šakotuvo adapteris (juodas)
Gamintojas: Orico
Modelis: TWU3-7A-BK-EP-IP
Medžiaga: ABS
Spalva: Juoda
Įvesties sąsaja: USB-A 3.0 x 1
Išvesties sąsaja: USB-A 3.0 x4, USB-A 2.0 x3
Maitinimas: 5V 3A maitinimo prievadas
Kabelio ilgis: 15 cm

Prekė detaliau
Orico
VN-44333
6942227120311
165 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e