Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Orico USB 3.0 hub W5P-U3-030-BK-EP-IP
  • Orico USB 3.0 hub W5P-U3-030-BK-EP-IP

"Orico" USB 3.0 šakotuvas W5P-U3-030-BK-EP-IP

VN-44335
Orico
9,55 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Adapter Hub Orico W5P-030 USB į 4x USB 3.0 (juodas)

Orico W5P-030 USB į 4x USB 3.0 Hub Adapter (juodas) yra funkcionalus įrenginys, kuris padidins jūsų kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ar planšetinio kompiuterio galimybes. Su juo gausite prieigą prie keturių papildomų USB 3.0 prievadų, leidžiančių greitai perkelti duomenis ir vienu metu prijungti kelis įrenginius. Dėl kompaktiško dydžio ir minimalistinio dizaino stebulė puikiai tinka šiuolaikinėse darbo vietose.

Didelės spartos duomenų perdavimas

Naudojant USB 3.0 technologiją, Orico W5P-030 adapteris leidžia perduoti duomenis iki 5 Gbps greičiu, o tai yra dešimt kartų greičiau nei senesni USB 2.0 standartai. Šis sprendimas leidžia greitai perkelti didelius failus, pvz., HD vaizdo įrašus, didelės raiškos nuotraukas ar didelius dokumentus, taip sutaupant laiko ir padidinant produktyvumą.

Išorinio maitinimo funkcija

Adapteris turi papildomą Micro B prievadą, leidžiantį prijungti išorinį 5V maitinimo šaltinį. Tai leidžia naudoti energijos reikalaujančius įrenginius, tokius kaip standieji diskai, nesijaudindami dėl jų veikimo stabilumo. Dėl išorinio maitinimo šaltinio adapteris taip pat gali veikti kaip keturių prievadų įkroviklis, o tai itin praktiška kasdieniam naudojimui.

Kompaktiškas ir elegantiškas dizainas

Orico W5P-030 adapteris pasižymi klasikine stačiakampio forma, kurioje dera minimalistinis stilius ir funkcionalumas. Aukštos kokybės apdaila su glotniu matiniu paviršiumi užtikrina, kad įrenginys nerinks pirštų atspaudų, o subtiliai išgraviruotas logotipas suteikia prestižinio atspalvio. Dėl kompaktiško dydžio (77,4 mm ilgio, 31,5 mm pločio ir 22 mm storio) adapterį lengva nešiotis ir jis puikiai telpa rankoje.

Patogus veikimo stebėjimas

Adapteris turi LED indikatorių, kuris informuoja apie jo veikimo būseną. Švelni mėlyna šviesa leidžia visapusiškai stebėti įrenginio veikimą, todėl juo lengva naudotis ir suteikiama ramybė, kad viskas veikia tinkamai.

Universalus naudojimas ir mobilumas

Orico W5P-030 idealiai tinka įvairioms reikmėms – nuo biuro iki kelionių. Centras yra suderinamas su OTG („On-The-Go“), todėl jį galima tiesiogiai prisijungti prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, o tai pagerina jų galimybes be kompiuterio.

Vardas: Orico W5P-030 USB į 4x USB 3.0 šakotuvo adapteris.
Gamintojas: Orico
Modelis: W5P-030
Spalva: Juoda
Įvestis: Micro USB 5V išoriniam maitinimo šaltiniui
Išvestis: 4 USB 3.0 prievadai
Perdavimo greitis: USB 3.0 iki 5 Gbps
Matmenys: 77,4 mm (ilgis) x 31,5 mm (plotis) x 22 mm (storis)
Kabelio ilgis: 30 cm
LED indikatorius: Mėlyna, rodo veikimo būseną

Prekė detaliau
Orico
VN-44335
6942227120380
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e