Visos daugiausiai perkamos
Softbox Neewer 85 cm
  • Softbox Neewer 85 cm

Softboxas "Neewer" 85 cm

VN-46142
Neewer
130,04 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Softbox 85cm

Neewer Hexadecagon 85 cm skersmens softbox yra įrankis fotografams, norintiems tobulos švelnios šviesos, idealiai tinka portretams, gaminių kadrams, madai ir kitokio stiliaus fotografijai. Gilus parabolinis dizainas su vidine sidabro danga tolygiai išsklaido šviesą, palaiko neutralų spalvų perteikimo indeksą (CRI) ir temperatūrą, todėl jūsų objektai atrodo natūraliai. Dviejų sluoksnių difuzorių dėka galite efektyviai sušvelninti šviesą ir pašalinti nepageidaujamus šešėlius.

Greitas montavimas ir patvari konstrukcija

Dėl 16 tvirtų briaunų „Softbox“ užtikrina neprilygstamą ilgaamžiškumą ir puikią parabolės formą, kuri nesideformuoja net po ilgo naudojimo metų. Greito išskleidimo mechanizmas leidžia visiškai išskleisti minkštą dėžę per mažiau nei 15 sekundžių, nereikia jokių įrankių. Sulenktas jis sveria tik 1,5 kg, todėl jį patogu laikyti ir transportuoti pridedamame maišelyje.

Modifikuojamas tinklelis ir difuzoriai dar geresniam šviesos valdymui

„Neewer softbox“ turi korio tinklelį, kuris sufokusuoja šviesą 45° kampu, todėl sukuriami dramatiški apšvietimo efektai, kurie puikiai išryškina modelio veido struktūrą. Taip pat yra du aukštos kokybės difuzoriai, kuriuos galima laisvai derinti, kad būtų pasiektas norimas apšvietimo efektas.

Suderinamas su Bowens laikikliu

Dėl „Bowens“ laikiklio šis „softbox“ yra suderinamas su daugybe studijinių ir nuolatinių šviestuvų, tokių kaip NEEWER, Godox, Aputure ir kiti LED bei blykstės žibintai, todėl tai yra universalus sprendimas įvairioms fotografijos reikmėms.

Lengvas sandėliavimas ir transportavimas

Komplekte yra didelis nešiojimo krepšys, kuriame yra vidinė tinklinė kišenė, kuri leidžia patogiai laikyti patį softbox, tinklelį ir difuzorius. Dėl to „softbox“ lengva nešiotis ir puikiai tinka darbui lauke.

Įtraukta

Softbox

Difuzorius x 2

Tinklelis x 1

Nešiojimo krepšys x 1

Gamintojas Naujesnis
Gamintojo kodas B0BLC6NCGK
Skersmuo: 85 cm
Svoris 1,5 kg
Medžiaga: Oksfordo audinys, aliuminio lydinys
Išmatavimai sulankstyti: 74 cm x 20 cm x 20 cm
Išskleistos išmatavimai: 85 cm x 57 cm
Tinklelio dydis: 83 cm
Išorinis dydis: 83 cm
Vidinis dydis: 64 cm

Prekė detaliau
Neewer
VN-46142
6976831830960
17 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e