Visos daugiausiai perkamos
Mocowanie Neewer do aparatu SONY FX3 - FX30
  • Mocowanie Neewer do aparatu SONY FX3 - FX30

"Neewer" laikiklis, skirtas SONY FX3 - FX30

VN-46174
Neewer
54,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Laikiklis SONY FX3 / FX30 fotoaparatui

Neewer FX3/FX30 Cage mount yra pažangi sistema, skirta Sony FX3 ir FX30 fotoaparatams, sukurta atsižvelgiant į profesionalius fotografus ir filmų kūrėjus. Pagamintas iš tiksliai apdirbto aliuminio, šis lengvas, bet patvarus dėklas ne tik apsaugo jūsų fotoaparatą, bet ir leidžia lengvai išplėsti jo funkcionalumą, todėl tai yra idealus pasirinkimas aukštos klasės filmų gamybai.

NATO bėgis ir integruotas HDMI laido laikiklis

Sistema aprūpinta NATO bėgeliu, leidžiančiu greitai prijungti priedus, tokius kaip viršutiniai laikikliai, monitoriaus laikikliai ir svirties. Be to, komplektuojamas su specialiu HDMI kabelio laikikliu, kuris efektyviai apsaugo nuo netyčinio kabelio atjungimo veikimo metu, užtikrindamas nepertraukiamą įrašymą. NATO bėgelis yra suderinamas su originaliu Sony XLR laikikliu, nuėmus viršutinį bėgelį.

Montavimo universalumas

Neewer FX3/FX30 laikiklis turi daugybę 1/4" ir 3/8" sriegių su ARRI padėties nustatymo angomis, kad būtų galima pritvirtinti papildomus priedus, tokius kaip šarnyrinės rankos, mikrofonai ar monitoriai. Galimybė pritvirtinti fotoaparatą tiek vertikaliai, tiek horizontaliai ant trikojo leidžia lanksčiai žiūrėti į kadrus. Įmontuotas batas leidžia saugiai pritvirtinti mikrofoną ar monitorių.

Arca Swiss ir suderinamumas su DJI gimbalais

Standartinis Arca pagrindas leidžia greitai pritvirtinti prie bet kokios trikojo galvutės arba vaizdo galvutės su identiška tvirtinimo sistema. Be to, laikiklis visiškai suderinamas su DJI RS 2, RSC 2, RS 3 ir RS 3 Pro gimbalais, kad filmuota medžiaga būtų sklandi, kino kokybės.

Ergonomiškas dizainas ir lengva prieiga prie fotoaparato funkcijų

Dėl tikslaus CNC, „Neewer FX3/FX30“ korpuso konstrukcija suteikia visišką prieigą prie visų prievadų, mygtukų ir fotoaparato akumuliatoriaus skyriaus. Jis sveria vos 161 gramą, todėl yra pakankamai lengvas, kad idealiai tinka visoms darbo sąlygoms, kartu yra atsparus korozijai, įbrėžimams ir smūgiams. Kamera pritvirtinta trijuose taškuose, o tai užtikrina maksimalų stabilumą ir pašalina vibracijas, garantuojančius idealiai sklandžius įrašus.

Įtraukta

  • 1x fotoaparato laikiklis (kameros narvas)
  • 1x NATO geležinkelis
  • 1x HDMI laido laikiklis
  • 1x vartotojo vadovas
Vardas: Naujesnis laikiklis SONY FX3 / FX30 fotoaparatui
Gamintojas: Naujesnis
Modelis: B0BXS5XLGN
Spalva: Juoda
Medžiaga: Aliuminio lydinys (anoduotas aliuminis)
Svoris: 161 g
Matmenys: 144 x 85 x 64 mm
Suderinamumas: Sony FX3 ir FX30 fotoaparatai
Suderinami priedai: DJI RS2, RSC 2, RS 3, RS 3 Pro, Sony originalus XLR laikiklis.

Prekė detaliau
Neewer
VN-46174
6976831831257
4 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e