Visos daugiausiai perkamos
Selfiestick-tripod APEXEL APL-JJ070 70'''' (bla
  • Selfiestick-tripod APEXEL APL-JJ070 70'''' (bla
  • Selfiestick-tripod APEXEL APL-JJ070 70'''' (bla
  • Selfiestick-tripod APEXEL APL-JJ070 70'''' (bla

Selfiestick-tripod APEXEL APL-JJ070 70'''' (bla

VN-44868
APEXEL
15,74 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

APEXEL APL-JJ070 70 colių asmenukių lazdelė / trikojis (juodas)

Atraskite universalumą ir patikimumą su APEXEL APL-JJ070 trikoju, kuris yra puikus sprendimas bet kuriam fotografijos ir vaizdo įrašų entuziastui. Šis juodas trikojis/selfie lazdelė ne tik suteikia stabilumo ir universalumo su galimybe pastatyti telefoną vertikaliai, horizontaliai ir pakreipti įvairiais kampais, bet ir užtikrina įrenginio saugumą dėl apsauginių silikoninių dangtelių ant rankenos. Jo sustiprinta konstrukcija, guminės neslystančios pagalvėlės ant kojų ir trikojo sriegis, skirtas montuoti papildomai įrangai, tokiai kaip fotoaparatai ar šviestuvai, daro jį nepakeičiamu įrankiu kiekvienam, vertinančiam kokybę ir funkcionalumą. Rinkinį sudaro ne tik trikojis, bet ir nešiojimo dėklas, naudojimo instrukcija, nuotolinio valdymo pultas, telefono laikiklis ir tvirtinimo dalis, todėl tai yra visapusiškas sprendimas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Aukštas suderinamumas

APEXEL APL-JJ070 trikojis demonstruoja išskirtinį suderinamumą su telefonais, kurių plotis nuo 5,58 iki 9,4 mm, todėl naudotojai gali naudotis įvairiais mobiliaisiais įrenginiais. Tai užtikrina, kad nepriklausomai nuo telefono modelio galėsite mėgautis stabilia ir saugia rankena, kuri užtikrina stabilumą jūsų nuotraukoms ir vaizdo įrašams. Dėl šios funkcijos trikojis yra idealus pasirinkimas žmonėms, kurie naudoja skirtingus telefonus arba nori užtikrinti, kad jų naujasis įrenginys taip pat tiks.

Stabilumas ir saugumas

Svarbiausia yra užtikrinti įrenginio saugumą, o APEXEL APL-JJ070 trikojis puikiai atlieka šią užduotį. Apsauginiai silikoniniai dangteliai ant telefono rankenos, praturtinti tekstūra, apsaugančia nuo slydimo, garantuoja, kad jūsų telefonas naudojimo metu išliks saugus ir stabilus. Ši funkcija ypač svarbi dirbant sudėtingomis reljefo sąlygomis.

Naudojimo universalumas

Dėl galimybės telefoną padėti vertikaliai, horizontaliai ir pakreipti įvairiais kampais, trikojis APEXEL APL-JJ070 yra idealus sprendimas bet kokio tipo fotografijai ir vaizdo įrašams. Šis universalumas leidžia lengvai pritaikyti nustatymus pagal kadravimo poreikius, suteikiant vartotojams kūrybinę laisvę kuriant turinį.

Sustiprinta konstrukcija

Sustiprinta trikojo konstrukcija užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, o tai itin svarbu žmonėms, dažnai dirbantiems lauke. Tvirta trikojo konstrukcija garantuoja, kad jis gali atlaikyti intensyvų naudojimą ir įvairias išorines sąlygas, suteikdamas įrangos stabilumą ir saugumą ilgus metus.

Guminiai neslystantys trinkelės

Trikojo kojelės su guminėmis neslystančiomis trinkelėmis žymiai padidina stabilumą ant įvairių paviršių, neleidžiant trikojo netyčia pajudėti. Tai labai svarbu norint išlaikyti rėmo tęstinumą ir kokybę, ypač tose vietose, kur žemės stabilumas gali kelti problemų.

Pakuotės turinys

Nešiojimo dėklas

Trikojis

Naudojimo instrukcija

Nuotolinis paleidiklis

Telefono laikiklis

Montavimo dalis

Prekės ženklas Apexelis
Modelis APL-JJ070
Spalva Juoda
Suderinamumas su pločio telefonais 5,58 - 9,4 mm
Trikojo aukštis 51-178 cm
Kojos ilgis 53 cm
Prekė detaliau
APEXEL
VN-44868
5906168437465
101 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e