Visos daugiausiai perkamos
3.5mm Audio Cable 2m Vention BAWLH Black
  • 3.5mm Audio Cable 2m Vention BAWLH Black
  • 3.5mm Audio Cable 2m Vention BAWLH Black
  • 3.5mm Audio Cable 2m Vention BAWLH Black
  • 3.5mm Audio Cable 2m Vention BAWLH Black

3,5 mm garso kabelis 2 m Vention BAWLH juodas

VN-35280
Vention
1,63 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Garso kabelio mikro lizdas nuo 3,5 mm iki mikro lizdas 3,5 mm 2 m mėlynas

Vention 3,5 mm mikro lizdas iki 3,5 mm mikro lizdo garso kabelis pasižymi ypatingu patvarumu, įrodyta, kad atlaiko iki 50 kg apkrovas ir gali sulenkti daugiau nei 6 000 kartų nepažeidžiant. Dėl naujoviško laiptuoto dizaino jį galima prijungti tiesiai prie telefono, net jei jame yra storas dėklas, todėl nereikia jo išardyti. Auksuoti kištukai užtikrina aiškų garsą, o elegantiška aliuminio apdaila suteikia jam klasės ir stiliaus. Tai kompaktiškas ilgaamžiškumo, funkcionalumo ir dizaino derinys, kuris patenkins net išrankiausius vartotojus.

Sustiprinta konstrukcija ilgalaikiam naudojimui

Vention 3,5 mm mikro lizdas iki 3,5 mm mikro lizdo garso kabelis ne tik atrodo stilingai, bet ir pasižymi išskirtiniu patvarumu. Sukurtas kasdieniams iššūkiams, jo ilgaamžiškumą patvirtina gebėjimas atlaikyti iki 50 kg apkrovas be pavojaus įtrūkti. Be to, kabelis sukurtas taip, kad atlaikytų daugiau nei 6000 posūkių, todėl jis yra ne tik patikimas, bet ir atsparus kasdieniam nusidėvėjimui.

Patogus dėkle vartotojams

Dėl pakopinės konstrukcijos Vention laidas leidžia paprastai ir greitai prijungti įrenginį, net jei vartotojas nešioja dėklą. Šį sprendimą įvertins visi, kurie nenori atsisakyti savo telefono apsaugos naudojant laidą.

Paauksuoti kištukai, užtikrinantys puikią garso kokybę

Garso kokybė vaidina pagrindinį vaidmenį kalbant apie garso kabelius. Paauksuoti kištukai ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet, svarbiausia, puikų signalo laidumą. Tai garantuoja aiškų ir nesugadintą garsą bet kurioje situacijoje.

ženklas Vencija
Modelis BAWLH
Ilgis 2 m
Paauksuoti kištukai Taip
Prekė detaliau
Vention
VN-35280
6922794765986
41 Prekės
9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e