Visos daugiausiai perkamos
ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)
  • ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue-Purple)

ONIKUMA B90 žaidimų ausinės (mėlynai violetinės spalvos)

VN-43234
ONIKUMA
22,34 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA žaidimų ausinės (mėlyna / violetinė)

Ieškote mielų ausinių, kurios parodytų jūsų mielą asmenybę? Ar jums patinka miela estetika ir norite, kad ausinės atitiktų jūsų aprangą ar kambarį? Galbūt norite išsiskirti iš minios ar savo draugų serveryje? Ausinės ONIKUMA B90 yra puikus pasirinkimas jums! Šios rožinės, ant ausies uždedamos „Bluetooth 5.0“ ausinės su įmontuotu valdymo skydeliu ir švytinčiomis katės ausimis ant galvos juostos suteiks daug pramogų. Be to, juos galima sulankstyti, kad būtų patogu laikyti rankinėje, rankiniame bagaže ar mokyklinėje kuprinėje!

Naudojimo komfortas

Pagamintos iš kokybiškų medžiagų, ONIKUMA B90 ausinės lydės Jus ilgai – idealiai tiks tiek žiūrint filmus ir animacinius filmus, tiek žaidžiant žaidimus. Dėl patvarios konstrukcijos jie taip pat tinka vaikams, pasižymintys tvirtumu ir lengvumu. Ausinių ausinės, aptrauktos malonia liesti eko oda, užtikrina komfortą net žaidimo valandomis. ONIKUMA B90 taip pat yra puiki mokymosi priemonė, nes jo dizainas slopina aplinkos garsus ir padeda sutelkti dėmesį į atliekamą užduotį.

Lengvas ir intuityvus valdymas

Ausinėse ONIKUMA B90 yra mygtukai, esantys vienoje iš ausinių. Jų pagalba galite valdyti garsumą, perjungti dainas, pristabdyti ir atnaujinti garsą, taip pat įjungti ir išjungti pačias ausines. Be to, toje pačioje ausinėje yra mikro USB prievadas įkrovimui, 3,5 mm lizdo įvestis, mikrofonas ir šviesos indikatorius. Visa tai suteikia patogumo ir intuityvumo naudojant šias ausines.

Mėgaukitės kaip vaikas

Kitas šių ausinių akcentas yra šviečiančios detalės – RGB spalvomis jos skleidžia šviesą ir įmontuotą ausinėje, ir logotipe bei skamba kiekvienoje ausinėje. Tai suteikia jiems vaikišką patrauklumą kaip šaunią įtaisą. Kad efektas būtų dar geresnis, nešiokite ausines naktį ir stebėkite, kaip besikeičiančios spalvos atsimuša į skirtingus paviršius!

Fantastiškas garsas

B90 ausinės yra puiki garso kokybė, įdėtos į žavingą dėklą! Išgirskite kiekvieną savo mėgstamo veikėjo žodį ir iš naujo įsimylėkite gerai žinomas dainas. Šios ausinės idealiai tinka ilgalaikiam naudojimui – jų veikimo laikas yra 5 valandos su įjungtu Bluetooth 5.0, taip pat galimybė naudoti laidą per 3,5 mm lizdo įvestį.

Aiškūs ir sklandūs pokalbiai

Ausinėse įmontuotas mikrofonas efektyviai pašalina vėjo ir aplinkos triukšmą, kad užtikrintų išskirtinę garso kokybę kalbantis su šeima ir draugais, susitinkant su komanda ar studijuojant internete.

Rinkinio turinys

  • Ausinės su mikrofonu
  • vadovas
  • USB-C laidas
  • 3,5 mm mikro lizdo kabelis
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis B90
Spalva Mėlyna/violetinė
Įkrovimo laikas 2 valandas
Veikimo laikas >5 valandas
Bluetooth versija 5.0
Atstumas 10m

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43234
6972470562217
156 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e