Visos daugiausiai perkamos
Zestaw wentylatorów do komputera Aigo AR12 PRO 3w1
  • Zestaw wentylatorów do komputera Aigo AR12 PRO 3w1
  • Zestaw wentylatorów do komputera Aigo AR12 PRO 3w1

Kompiuterio ventiliatorių rinkinys Aigo AR12 PRO 3in1

VN-41018
Darkflash
20,13 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Aigo AR12 PRO 3-in-1 kompiuterio ventiliatoriaus rinkinys

Aigo AR12 PRO ventiliatorius suteikia išskirtinius ARGB apšvietimo efektus ir efektyvų aušinimą, todėl yra puikus pasirinkimas vartotojams, ieškantiems našumo ir estetinio dizaino derinio. Pritaikytas darbui su populiariausių kompiuterių korpusų dydžiais, jis ne tik užtikrina didelį oro srautą ir tylų veikimą, bet ir suteikia stiliaus dinaminiais apšvietimo efektais, kuriuos galima sinchronizuoti su kompiuterio apšvietimo sistema. Komplekte yra 3 ventiliatoriai be valdymo bloko.

ARGB apšvietimas – šviesos harmonija

Su integruotu ARGB apšvietimu AR12 PRO prideda stiliaus bet kokiam korpusui, siūlydamas sinchronizavimą su kitais kompiuterio komponentais, kad būtų užtikrintas nuoseklus apšvietimo efektas. Įvairių spalvų, ryškūs šviesos diodai suteikia įspūdingą ekraną, kuris pagyvins bet kokią žaidimų ar kompiuterio patirtį.

Efektyvumas ir tylus veikimas

Patobulinta ventiliatoriaus mentės konstrukcija sumažina triukšmą iki 28,6 dBA, kai didžiausias greitis yra iki 1600 aps./min. Moderni konstrukcija su hidrauliniais guoliais užtikrina ne tik aušinimo efektyvumą, bet ir ilgalaikį sklandų veikimą.

Inovatyvi slopinimo sistema

AR12 PRO PWM ventiliatorius sukurtas taip, kad sumažintų vibraciją ir rezonansą, kuris pasiekiamas minkštų amortizatorių trinkelių, esančių abiejose ventiliatoriaus pusėse, pagalba. Tai užtikrina komfortą ir didesnę tylą net važiuojant dideliu greičiu.

Patvarumas ir patikimumas

Aigo garantuoja ilgą ir be problemų AR12 PRO ventiliatoriaus veikimą, visa tai dėka jo hidraulinių guolių ir patvarios konstrukcijos. Šis gaminys yra idealus sprendimas ieškantiems vizualinių efektų ir patikimo komponento savo sistemai vėsinti. Suteikite savo kompiuteriui optimalią darbo temperatūrą ir unikalią išvaizdą!

įskaitant

Ventiliatorius x 3

Varžtai x 12

Gamintojas Aigo
Modelis: AR12 PRO
Ventiliatoriaus dydis 120×120×25 mm
Aušinimo būdas Oro aušinimas
Ventiliatoriaus greitis (RPM) 800–1600 RPM±20 %
Oro tūris 74 CFM (MAX)
Maitinimo jungtis ARGB 3 kontaktų + PWM 4 kontaktų
Įtampa DC12V
Vėjo slėgis 2,2 mm H2O (maksimalus)
Triukšmo lygis 28,6 dBA (MAX)

Prekė detaliau
Darkflash
VN-41018
6926170089666
19 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e