Visos daugiausiai perkamos
Darkflash DR11 5in1 ARGB Computer fan set
  • Darkflash DR11 5in1 ARGB Computer fan set
  • Darkflash DR11 5in1 ARGB Computer fan set
  • Darkflash DR11 5in1 ARGB Computer fan set
  • Darkflash DR11 5in1 ARGB Computer fan set

"Darkflash DR11 5in1 ARGB" kompiuterio ventiliatorių rinkinys

VN-41004
Darkflash
27,99 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Darkflash DR11 5-in-1 ARGB kompiuterio ventiliatorių rinkinys

Penkių 9 ašmenų Darkflash DR11 ARGB ventiliatorių rinkinys patobulins bet kurį kompiuterį neprilygstamu aušinimo efektyvumu ir įspūdingais apšvietimo efektais. Produktai sujungia pažangiausias technologijas su estetika, suteikdami optimalias darbo sąlygas pažangioms kompiuterinėms sistemoms. Jų pagalba galite ne tik efektyviai valdyti savo komponentų temperatūrą, bet ir suteikti savo darbo vietai individualumo, mėgaudamiesi sklandžiu darbu ir patikimumu kiekviename žingsnyje. Ventiliatoriai užtikrina stabilumą ir veikia stebėtinai tyliai (22,5 dBA).

1.jpg

Dvigubas šviesos efektas

Dvigubi ventiliatorių aureolės žiedai ne tik apšviečia kompiuterio vidų, bet ir sukuria užburiantį vizualinį efektą, pagerinantį bet kurios darbo vietos išvaizdą. Vidinis ir išorinis LED apšvietimas įspūdingai pabrėžia aušinimo dinamiką.

5.jpg

Patikimas veikimas

Šautuvo guolių naudojimas ne tik garantuoja tylų darbą, bet ir prailgina ventiliatorių tarnavimo laiką. RPM stabilumas ir mažesnė trintis yra kitos savybės, išskiriančios DR11 ARGB.

6.jpg

Rafinuotas ašmenų dizainas

Ventiliatoriaus mentės sukurtos taip, kad optimizuotų oro srautą, padidintų aušinimo efektyvumą ir sumažintų keliamą triukšmą. Tai leidžia patogiai ir saugiai naudoti įrangą.

7.jpg

Suderinamumas ir montavimo paprastumas

Darkflash DR11 ARGB buvo sukurtas galvojant apie montavimo paprastumą – taigi rinkinys garantuoja greitą ir paprastą integravimą su dauguma aušinimo sistemų. Jo universalus dizainas tinka įvairioms kompiuterių konfigūracijoms, todėl tai yra universalus pasirinkimas kiekvienam.

4.jpg

Patikimas stabilumas

Ventiliatoriuose sumontuotos antivibracinės trinkelės, kurios sumažina galimą vibraciją ir taip užtikrina tylų darbą bei stabilumą. Aukštos kokybės kvadratinis rėmas su aštriais kraštais dar labiau sustiprina pusiausvyrą. Taigi galite susikoncentruoti į pramogas ar darbą be jokių trukdžių.

2.jpg

Išmanusis valdymas PWM

Dėl PWM funkcijos DR11 ARGB ventiliatoriai reguliuoja greitį pagal esamus sistemos poreikius, leidžia efektyviai valdyti oro srautą ir sumažinti energijos sąnaudas. Kai gaminys veikia budėjimo režimu, jie palaiko mažą greitį, o tai padeda taupyti energiją.

3.jpg

Gamintojas Darkflash
Modelis DR11 ARGB 5IN1
Matmenys 120 x 120 x 25 mm
Ventiliatoriaus greitis 1200 ±10 % aps./min
Triukšmo lygis 22,5 dBA (MAX)
Oro srautas 53 CFM
Statinis slėgis 0,97 mmH₂O
Guolių tipas Hidrodinaminis
Nominali įtampa DC 12V
Prekė detaliau
Darkflash
VN-41004
4710343794790
48 Prekės

Charakteristikos

Garantija
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e