Visos daugiausiai perkamos
Headphone stand ONIKUMA ST-3 Red
  • Headphone stand ONIKUMA ST-3 Red
  • Headphone stand ONIKUMA ST-3 Red
  • Headphone stand ONIKUMA ST-3 Red

Ausinių stovas ONIKUMA ST-3 Red

VN-43236
ONIKUMA
7,94 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA ST-3 ausinių stovas raudonas

Ausinės yra svarbus žaidėjų aksesuaras, todėl verta jomis pasirūpinti ir pasirūpinti tam skirtu stovu, kurio dėka jos atsiras savo vietą ir saugiai lauks kito žaidimo. Modelis ONIKUMA ST-3 yra puikus pasirinkimas – jis pasižymi stabilia ir tvirta konstrukcija bei stilingu geometriniu dizainu. Ant stovo dugno užklijuoti neslystantys lipdukai užtikrins, kad gaminys neslys ant stalo.

Tvirta konstrukcija

Vienas iš pagrindinių ONIKUMA ST-3 stovo privalumų yra jo stabili ir patvari konstrukcija. Ši konstrukcija užtikrina, kad ausinės bus saugiai laikomos, nerizikuojant atsitiktinai nukristi ar sugadinti. Be to, geometrinis gaminio dizainas traukia akį ir puikiai dera su šiuolaikišku interjeru, suteikia stilingumo.

Visada vietoje

Ant stovo apačios uždėti neslystantys lipdukai yra dar vienas privalumas – jie užtikrina, kad įrenginys išliks vienoje vietoje, nejudėtų net ir intensyviai vibruojant ar manipuliuojant ausinėmis. Dėl to ST-3 modelis yra ne tik praktiškas sprendimas, bet ir estetiškas žaidėjo erdvės papildymas.

Investicija ilgam laikotarpiui

Nesvarbu, ar esate aistringas žaidėjas, ar vertinate aukštą garso kokybę klausydamiesi muzikos, stovas ONIKUMA ST-3 užtikrina, kad jūsų ausinės visada būtų paruoštos naudoti. Tai investicija, kuri sujungia funkcionalumą, ilgaamžiškumą ir estetiką, kad atitiktų net išrankiausių vartotojų lūkesčius.

Pakuotės turinys

  • Stovo pagrindas
  • Stovi ranka
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis ST-3
Spalva Raudona
Matmenys 266 mm x 126 mm x 165 mm

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43236
6972470560626
60 Prekės

Charakteristikos

Garantija
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e