Visos daugiausiai perkamos
Uchwyt rowerowy na telefon silikonowy Joyroom ZS382 (czarny)
  • Uchwyt rowerowy na telefon silikonowy Joyroom ZS382 (czarny)

"Joyroom" silikoninis telefono laikiklis ZS382 (juodas)

VN-47227
Joyroom
8,16 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Joyroom ZS382 silikoninis dviračio telefono laikiklis (juodas).

Joyroom ZS382 dviračio laikiklis yra puikus priedas visiems dviračių entuziastams, kurie nori, kad išmanusis telefonas visada būtų po ranka. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų – užtikrina saugų ir saugų jūsų telefono tvirtinimą. Jis taip pat išsiskiria savo patvarumu ir atsparumu pažeidimams. Produktas suderinamas su išmaniaisiais telefonais, kurių įstrižainė nuo 4" iki 7" ir su vairu, kurio skersmuo nuo 15 mm iki 60 mm.

Lankstus ir patvarus silikonas – ideali apsauga nuo smūgių

ZS382 laikiklis aprūpintas silikoniniais elementais, kurie efektyviai sugeria smūgius. Dėl to jis efektyviai apsaugo jūsų telefoną nuo pažeidimų – net ir važiuojant nelygiais keliais. Be to, naudojamas silikonas yra labai lankstus, tačiau patvarus.

Visiška laisvė dėl 360° sukimosi

Vienas didžiausių Joyroom ZS382 laikiklio privalumų – galimybė pasukti telefoną 360° kampu. Nesvarbu, ar jums reikia naudoti navigaciją, peržiūrėti žemėlapius ar tiesiog stebėti pranešimus, galite lengvai reguliuoti savo išmaniojo telefono padėtį pagal savo poreikius.

Platus suderinamumas

Didelis ZS382 laikiklio pranašumas taip pat yra platus suderinamumas. Priedas lengvai palaiko išmaniuosius telefonus nuo 4" iki 7", todėl puikiai tiks tiek su mažesniais, tiek su didesniais įrenginiais. Be to, jo reguliuojamas laikiklis leidžia montuoti ant vairo, kurio skersmuo nuo 15 mm iki 60 mm – puikiai tinka įvairių tipų dviračiams.

Patvarus dizainas – patikimumas visomis sąlygomis

Silikono derinys su ABS ir PC medžiagomis daro laikiklį ypač patvarų ir atsparų pažeidimams. Jis lengvai atlaiko intensyvų naudojimą, kintančias oro sąlygas ir sudėtingus maršrutus, o tai užtikrina ilgalaikį jūsų telefono palaikymą bet kurioje kelionėje.

Gamintojas Joyroom
Modelis ZS382
Spalva Juoda
Medžiaga Silikonas, ABS + PC
Suderinamumas Išmanieji telefonai, kurių įstrižainė nuo 4" iki 7"
Vairo skersmuo Nuo 15 mm iki 60 mm

Prekė detaliau
Joyroom
VN-47227
6956116706180
108 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e