Visos daugiausiai perkamos
Uchwyt samochodowy Joyroom ZS392 (czarny)
  • Uchwyt samochodowy Joyroom ZS392 (czarny)

"Joyroom" automobilinis laikiklis ZS392 (juodas)

VN-47228
Joyroom
8,68 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Joyroom automobilio laikiklis ZS392 (juodas)

Automobilinis laikiklis Joyroom ZS392 yra idealus sprendimas tiems, kurie vertina patogumą ir saugumą vairuojant. Jis suderinamas su išmaniaisiais telefonais, kurių ekrano dydis yra nuo 4,7 colių iki 7 colių, o dėl savo tvirtos konstrukcijos garantuoja jų stabilumą bet kokioje situacijoje. Be to, priedas tinka daugeliui oro išleidimo angų (išskyrus apvalias).

Pamirškite apie triukšmą

Specialiai sukurta slopinimo konstrukcija užtikrina, kad laikiklis nekels jokių nereikalingų garsų vairuojant – pamirškite nemalonius traškesius ir rėksnius. Tai ypač svarbu tiems, kurie vertina patogias keliones be erzinančio triukšmo.

Itin saugus tvirtinimas – plieninis kabliukas

Laikiklis aprūpintas patobulintu plieniniu kabliu, kuris leidžia saugiai pritvirtinti prie grotelių. Taip jums nereikės jaudintis, kad telefonas nukris ir bus sugadintas – net jei važiuojate nelygiu keliu ar darote staigius manevrus.

Naudojimosi patogumas

Dėl gravitacijos mechanizmo, laikiklio valdymas yra itin paprastas ir intuityvus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdėti telefoną į laikiklį ir jis automatiškai prisitaikys prie savo dydžio, užtikrindamas saugų laikymą. Jį galite valdyti viena ranka, todėl naudotis įrenginiu vairuojant dar patogiau.

Elegantiškas ir patvarus

Tvirta aliuminio lydinio konstrukcija ne tik suteikia rankenai elegancijos, bet ir garantuoja ilgaamžiškumą ilgus metus. Priedas yra atsparus nusidėvėjimui, o dėl minimalistinio dizaino jis puikiai tinka bet kokio automobilio salone.

Pilnas 360° reguliavimas

Joyroom ZS392 leidžia pasukti ant jo padėtą išmanųjį telefoną visu 360° diapazonu. Taigi galite pastatyti jį bet kokiu kampu, todėl ekrane matysite puikų vaizdą. Nesvarbu, ar naudojatės navigacija, ar muzikos grotuvu, visada rasite optimalią padėtį!

Gamintojas Joyroom
Modelis ZS392
Spalva Juoda
Medžiaga ABS + PC, aliuminio lydinys
Svoris apytiksliai 80 g
Suderinamumas Išmanieji telefonai, kurių įstrižainė nuo 4,7 colių iki 7 colių

Prekė detaliau
Joyroom
VN-47228
6956116711030
110 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e