Visos daugiausiai perkamos
Bluetooth Battery Tester Ancel BM200
  • Bluetooth Battery Tester Ancel BM200
  • Bluetooth Battery Tester Ancel BM200
  • Bluetooth Battery Tester Ancel BM200

"Bluetooth" baterijų testeris "Ancel BM200

VN-45579
Ancel
28,69 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Ancel BM200 belaidis Bluetooth akumuliatoriaus testeris

Ancel BM200 yra novatoriškas „Bluetooth“ automobilio akumuliatoriaus testeris, leidžiantis vartotojams lengvai sekti akumuliatoriaus būklę prisijungus prie mobiliosios programėlės „iOS“ ir „Android“ įrenginiuose. Įrengtas Bluetooth 4.0, BM200 užtikrina patikimą ir greitą ryšį, leidžiantį vartotojui pasiekti išsamius akumuliatoriaus diagnostikos duomenis.

1.jpg

Funkcionalumas ir suderinamumas

BM200 testeris suderinamas su visomis 12 V baterijomis, todėl jis yra universalus įrankis įvairioms transporto priemonėms – nuo ​​automobilių iki sunkvežimių iki motociklų. Gaminys teikia įvairias testavimo funkcijas, įskaitant variklio užvedimo testą, akumuliatoriaus įkrovimo testą, taip pat akumuliatoriaus įtampos stebėjimą ir transporto priemonės maršruto registravimą.

4.jpg

Naudojimo paprastumas

BM200 turi intuityvų diegimo procesą – tiesiog prijunkite įrenginį prie akumuliatoriaus, nuskaitykite QR kodą ir mėgaukitės prieiga prie duomenų realiuoju laiku.

2.jpg

Daugiau galimybių su programa

Mobilioji programėlė, skirta iOS ir Android, leidžia vienu metu stebėti iki keturių transporto priemonių. Naudodami programėlę galite ne tik stebėti akumuliatoriaus būseną, bet ir įrašyti kelionės duomenis, todėl BM200 yra neįkainojamas įrankis automobilių parko valdytojams.

3.jpg

Saugumas pirmiausia

Gaminys turi atvirkštinio poliškumo ir trumpojo jungimo apsaugą, todėl jį naudoti yra saugesnis. „Bluetooth“ technologija užtikrina, kad duomenys būtų perduodami saugiai ir nebūtų veikiami neteisėtos prieigos.

6.jpg

Gamintojas Ancel
Modelis 200 BM
Suderinamumas Visos 12 V baterijos
Ryšys Bluetooth 4.0
Suderinamos operacinės sistemos Android, iOS
Palaikomos kalbos Anglų / vokiečių / rusų / vietnamiečių / norvegų / kinų
Prekė detaliau
Ancel
VN-45579
9313597352133
7 Prekės
7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e