Visos daugiausiai perkamos
Battery Tester with printer Ancel BST600
  • Battery Tester with printer Ancel BST600

Akumuliatorių testeris su spausdintuvu Ancel BST600

VN-45583
Ancel
142,33 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ancel BST600 akumuliatoriaus testeris su spausdintuvu

Ancel BST600 yra patikimas ir profesionalus baterijų diagnostikos įrankis, kuris sujungia platų testavimo funkcijų spektrą su naudojimo patogumu ir galimybe akimirksniu spausdinti rezultatus. Tai idealus pasirinkimas visiems, kuriems reikia tikslių ir greitų akumuliatoriaus testo rezultatų, neatsižvelgiant į transporto priemonės tipą ar akumuliatoriaus specifikacijas.

Integruotas terminis spausdintuvas

Viena iš pagrindinių BST600 privalumų yra įmontuotas terminis spausdintuvas, leidžiantis akimirksniu atspausdinti bandymo rezultatus. Tai leidžia greitai dokumentuoti akumuliatoriaus būseną kartu su tiksliu bandymo laiku ir serijos numeriu, o tai ypač naudinga profesionaliose programose.

Testavimo funkcijos

BST600 siūlo platų testų spektrą, padedantį visapusiškai įvertinti akumuliatoriaus būklę. Įtampos testas leidžia realiuoju laiku išmatuoti akumuliatoriaus įtampą, o paleidimo bandymas tikrina akumuliatoriaus veikimą paleidžiant variklį. Taip pat galima atlikti įkrovimo testą, vidinės varžos testą, bangų testą ir tikslų akumuliatoriaus paleidimo talpos matavimą.

Išplėstinės funkcijos

BST600 testeris ne tik matuoja akumuliatoriaus įtampą ir talpą, bet ir siūlo pažangias funkcijas, tokias kaip akumuliatoriaus būklės ir įkrovimo būsenos stebėjimas, apkrovos testas ir duomenų peržiūra.

Intuityvi sąsaja

Įrenginys turi lengvai skaitomą skystųjų kristalų ekraną ir intuityvius meniu, leidžiančius lengvai naršyti testerio funkcijas. Galimi nemokami naujinimai, todėl BST600 visada atnaujina naujausius standartus ir funkcijas.

Gamintojas Ancel
Modelis BST600
Įrenginio tipas Baterijų testeris su įmontuotu terminiu spausdintuvu
Suderinamumas 12V ir 24V švino-rūgšties, AGM, GEL, VRLA akumuliatoriai
Ekranas LCD
Funkcijos Įtampos testas, įkrovimo testas, paleidimo bandymas, vidinės varžos testas, bangų bandymas, paleidimo talpos matavimas (CCA), akumuliatoriaus temperatūros stebėjimas
Palaikomos kalbos Anglų / ispanų / lenkų / japonų / vokiečių / kinų / italų / rusų / prancūzų / olandų
Prekė detaliau
Ancel
VN-45583
5906168439155
4 Prekės
7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e