Visos daugiausiai perkamos
2in1 Battery Tester and Charger Ancel BT521
  • 2in1 Battery Tester and Charger Ancel BT521
  • 2in1 Battery Tester and Charger Ancel BT521

Akumuliatorių testeris ir įkroviklis 2in1 "Ancel BT521

VN-45591
Ancel
92,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ancel BT521 2-in-1 akumuliatoriaus testeris ir įkroviklis

„Ancel BT521“ akumuliatoriaus testeris ir įkroviklis yra pažangus „du viename“ įrenginys, siūlantis išsamų sprendimą tikrinti, įkrauti ir prižiūrėti automobilių akumuliatorius. Sukurtas maksimaliam našumui ir paprastam naudojimui, BT521 yra idealus įrankis profesionalams ir automobilių entuziastams.

1.jpg

Aukštos kokybės akumuliatoriaus testavimas

BT521 siūlo pažangias testavimo funkcijas, įskaitant įkrovos būsenos, paleidimo pajėgumo ir bendros akumuliatoriaus būklės testus. Dėl tikslios technologijos prietaisas gali diagnozuoti akumuliatoriaus problemas, kol jos nesukels rimtesnių gedimų. Tokios funkcijos kaip kintamosios srovės generatoriaus bandymas ir apkrovos bandymas yra labai svarbūs norint išlaikyti transporto priemonės patikimumą.

5.jpg

Protingas įkrovimas su temperatūros kompensavimu

Ancel BT521 turi išmanią įkrovimo sistemą, kuri automatiškai sureguliuoja veikimo režimą pagal temperatūros sąlygas, apsaugodama nuo perkrovimo karštu oru ir per mažo įkrovimo šaltu oru. Aštuonios įkrovimo pakopos užtikrina optimalią įvairių tipų akumuliatorių įtampą ir srovę, įskaitant WET, MF, Ca/Ca, AGM ir GEL.

2.jpg

Saugumas ir patikimumas

BT521 turi daugybę saugos funkcijų, įskaitant apsaugą nuo perkaitimo, perkrovos ir atvirkštinio poliškumo. Papildomos apsaugos nuo trumpojo jungimo ir viršįtampio užtikrina saugų naudojimą bet kokiomis sąlygomis. IP65 apsaugos klasė užtikrina atsparumą dulkėms ir vandeniui, todėl šis prietaisas idealiai tinka naudoti atšiaurioje dirbtuvių aplinkoje.

6.jpg

Naudojimo paprastumas ir funkcionalumas

Ancel BT521 turi intuityvią vartotojo sąsają su ryškiu LCD ekranu, kuriame pateikiama išsami informacija apie akumuliatoriaus būseną ir įkrovimo procesą. „Fn Quick Start“ funkcija leidžia vartotojui greitai pradėti dažniausiai naudojamas bandymo ir įkrovimo procedūras, ženkliai sumažinant įrenginio veikimo laiką.

Gamintojas Ancel
Modelis BT521
Įėjimo įtampa 100-240V kintamoji srovė, 50-60Hz
Palaikomi baterijų tipai 12V (WET, MF, Ca/Ca, AGM, GEL)
Įkrovimo įtampos 14,4V, 14,7V, 15,8V
Veikimo režimai Standartinis įkrovimas, greitas įkrovimas, akumuliatoriaus testas, priežiūra, remontas
Apsauga IP65 (atsparus dulkėms ir vandeniui), apsauga nuo perkaitimo, perkrovos, atvirkštinio poliškumo ir trumpojo jungimo
Prekė detaliau
Ancel
VN-45591
5906168439186
23 Prekės
7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e