Visos daugiausiai perkamos
Wireless Headphones PowerLocus Buddy Kids (blue)
  • Wireless Headphones PowerLocus Buddy Kids (blue)
  • Wireless Headphones PowerLocus Buddy Kids (blue)

Belaidės ausinės "PowerLocus Buddy Kids" (mėlynos)

VN-45637
PowerLocus
24/6L mėn.
24,32 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PowerLocus Buddy Kids belaidės ausinės (mėlynos)

Atraskite PowerLocus Buddy Kids belaides ausines – sukurtas specialiai jauniausiems naudotojams. Juose dera modernus dizainas, funkcionalumas ir išskirtinis komfortas, pritaikytas vaikų poreikiams. 40 mm keitikliai užtikrina puikią garso kokybę, o įmontuotas mikrofonas leidžia laisvai kalbėti.

5.jpg

Lanksčios ryšio galimybės

„PowerLocus Buddy Kids“ siūlo tiek laidinį ryšį, naudojant 3,5 mm garso kabelį, tiek belaidį ryšį – per Bluetooth 5.3, itin praktišką sprendimą, leidžiantį vaikams patogiai klausytis muzikos bet kokioje situacijoje. Dabar mažieji gali pasirinkti, kaip norės naudoti ausines!

1.jpg

Galinga baterija

Ausinės turi ilgą veikimo laiką nuo 25 iki 30 valandų vienu įkrovimu. Nesijaudinkite, kad jie per greitai nutekės! Be to, juos įkrauti užtrunka tik apie 2 valandas, todėl vaikai gali greitai grįžti prie mėgstamų melodijų, nelaukdami.

7.jpg

Reguliuojamas garsumo limitas

„PowerLocus Buddy Kids“ ausinės palaiko tris garsumo ribojimo režimus: 74 dB, 85 dB ir 94 dB. Tai leidžia reguliuoti garsą iki saugaus vaikams lygio. Tai itin svarbi savybė, apsauganti mažųjų klausą nuo per didelio triukšmo, taigi ir nuo pažeidimų.

4.jpg

Išskirtinė garso kokybė

Dėl 40 milimetrų tvarkyklių ausinės garantuoja aiškų ir detalių prisotintą garsą, kurio dažnio atsakas yra nuo 20 Hz iki 20 000 Hz. Dėl to vaikai gali mėgautis aiškiu ir ausiai maloniu garsu ir mėgautis fantastiška patirtimi klausydami muzikos ar žiūrėdami animacinius filmus.

2.jpg

Patogumas ir ilgaamžiškumas

PowerLocus Buddy Kids yra lengvi (165 g) ir skirti ilgalaikiam naudojimui. Minkšti ausų kaušeliai ir reguliuojamas galvos lankelis užtikrina patogų nešiojimą net ir visą dieną. Be to, sulankstomas dizainas ir pridedamas nešiojimo dėklas leidžia lengvai laikyti ir transportuoti ausines – todėl jūsų vaikas gali lengvai jas pasiimti su savimi atostogauti ar į kelionę!

3.jpg

Papildomi patogumai

Ausinėse integruotas mikrofonas leidžia laisvai kalbėtis su tėvais ar kitais šeimos nariais, o galimybė leisti muziką iš „microSD“ kortelių reiškia, kad mažieji vartotojai gali patogiai pasiekti mėgstamus animacinius filmus ir dainas beveik bet kurioje situacijoje. „PowerLocus Buddy Kids“ taip pat turi stilingą LED foninį apšvietimą, kuris traukia akį ir patiks daugumai vaikų.

6.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • 3,5 mm garso laidas
  • Įkrovimo laidas
  • Nešiojimo dėklas

Gamintojas PowerLocus
Modelis pwl-buddy-bluenoear
Spalva Mėlyna
Ryšys Laidinis (3,5 mm garso kabelis) ir belaidis („Bluetooth“)
Bluetooth versija 5.3
Veikimo laikas Maždaug 25-30 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Garso riba Trys režimai: 74 / 85 / 94 dB
Keitiklis 40 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 000 Hz
Atkūrimas iš microSD kortelės Taip
Mikrofonas Tak
Svoris 165 g
Foninis apšvietimas LED
Prekė detaliau
PowerLocus
VN-45637
5060726254977
46 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e