Visos daugiausiai perkamos
Wireless Headphones PowerLocus P1 (black  -  purpl
  • Wireless Headphones PowerLocus P1 (black  -  purpl
  • Wireless Headphones PowerLocus P1 (black  -  purpl

Belaidės ausinės "PowerLocus P1" (juodos - violetinės spalvos)

VN-45645
PowerLocus
24/6L mėn.
20,62 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PowerLocus P1 belaidės ausinės (juodos ir violetinės)

Susipažinkite su PowerLocus P1 belaidėmis ausinėmis – pažangiausiu sprendimu visiems, kurie vertina aukštą garso kokybę, patogumą ir funkcionalumą. 40 mm tvarkyklės garantuoja puikų garsą, o Bluetooth 5.3 ryšys užtikrina patikimą belaidį perdavimą. Produktas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu ir ergonomišku dizainu.

Du prisijungimo variantai

„PowerLocus P1“ siūlo tiek laidinį (naudojant 3,5 mm garso kabelį), tiek belaidį ryšį – dėka Bluetooth 5.3, užtikrinančio stabilų, greitą ir patikimą perdavimą. Tai leidžia klausytis mėgstamų melodijų tiksliai taip, kaip norite! Taip pat verta atkreipti dėmesį į „Multi Point“ funkciją, kuri leidžia ausines susieti su daugiau įrenginių.

Daug valandų muzikos

Vienu įkrovimu ausinės veikia nuo 15 iki 20 valandų. Taigi galite klausytis muzikos tiek ilgai, kiek norite – pamirškite apribojimus! Be to, visiškai įkrauti P1 užtrunka tik maždaug 2 valandas, todėl galite greitai paruošti jį kitam naudojimui. Jums nereikės ilgai laukti, kad sugrįžtumėte prie mėgstamų dainų!

Puiki garso kokybė

PowerLocus P1 turi 40 milimetrų tvarkykles ir siūlo platų dažnio atsaką nuo 20 Hz iki 20 000 Hz. Tai leidžia mėgautis giliais bosais, detalių prisotintu garsu ir puikia garso kokybe, nepaisant klausomo muzikos žanro.

Jūsų patogumui

Ausinės sukurtos atsižvelgiant į jūsų patogumą. Minkšti ausų kaušeliai, reguliuojamas galvos lankelis ir sulankstomas dizainas leidžia jas patogiai nešioti ir laikyti. Be to, P1 sveria tik 168 gramus – nesijaudinkite dėl nuovargio net ir ilgai naudojant.

Integruotas mikrofonas

P1 ausinės pravers ne tik klausantis muzikos, bet ir skambinant telefonu ir kt. Juose sumontuotas kokybiškas mikrofonas, kuris puikiai registruos Jūsų balsą ir leis laisvai bendrauti su draugais, kolegomis ar šeimos nariais.

Platus suderinamumas

Ausinės yra suderinamos su įvairiausiais įrenginiais – jos sklandžiai veikia su įvairių gamintojų nešiojamaisiais, išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais. Jie taip pat leidžia leisti muziką iš „micro SD“ kortelių (kurių talpa 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB arba 32 GB). Taip pat yra FM režimas patogiam radijo klausymui. Naudodami „PowerLocus“ jums nereikia savęs riboti – dabar klausykite mėgstamų dainų taip, kaip norite!

Įtraukta

  • Ausinės
  • 3,5 mm garso laidas
  • Įkrovimo laidas
  • Nešiojimo dėklas
Gamintojas PowerLocus
Modelis pwl-p1-juoda violetinė
Spalva Juoda-violetinė
Ryšys Laidinis (3,5 mm garso kabelis) ir belaidis („Bluetooth“)
Bluetooth versija 5.3
Veikimo laikas Maždaug 15-20 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Keitiklis 40 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 000 Hz
Mikrofonas Taip
Kelių taškų technologija Tak
Atkūrimas iš microSD kortelės Tak
FM radijo režimas Tak
Svoris 168 g
Prekė detaliau
PowerLocus
VN-45645
5060726255011
29 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e