Visos daugiausiai perkamos
Wireless Headphones PowerLocus P3 (rose gold)
  • Wireless Headphones PowerLocus P3 (rose gold)
  • Wireless Headphones PowerLocus P3 (rose gold)
  • Wireless Headphones PowerLocus P3 (rose gold)

Belaidės ausinės "PowerLocus P3" (rožinio aukso spalvos)

VN-45668
PowerLocus
24/6L mėn.
26,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PowerLocus P3“ belaidės ausinės (rožinio aukso)

Atraskite eleganciją ir pažangias technologijas PowerLocus P3 belaidėse ausinėse, kurios sujungia puikią garso kokybę ir išskirtinį komfortą. Ilgą veikimo laiką (iki 50 valandų), patikimą Bluetooth 5.3 ryšį ir aukščiausios klasės 40 mm tvarkykles jie bus idealus pasirinkimas reikliems vartotojams.

Ilgas veikimo laikas, greitas įkrovimas

Vienas didžiausių ausinių privalumų – ilgas darbo laikas, kuris siekia apie 40-50 valandų. Be to, norint juos įkrauti, reikia tik maždaug 2 valandų. Jums nereikia per ilgai laukti! Be to, „PowerLocus P3“ palaiko greitą įkrovimą – jums tereikia maždaug 10 minučių, kad galėtumėte mėgautis muzika dar 3 valandas.

Du prisijungimo variantai

„PowerLocus P3“ siūlo didelį lankstumą, nes juos galima prijungti tiek laidiniu būdu, naudojant 3,5 mm garso kabelį, tiek belaidžiu ryšiu, naudojant „Bluetooth 5.3“ technologiją, kuri užtikrina stabilų, patikimą perdavimą ir mažą delsą nepriklausomai nuo sąlygų. Taigi galite laisvai perjungti įrenginius ir klausytis muzikos taip, kaip norite! Taip pat yra „Multi Point“ technologija, leidžianti vienu metu susieti ausines su daugiau nei vienu įrenginiu.

Garsas, kuris jus džiugins

Patirkite, kaip gerai gali skambėti jūsų mėgstamos dainos. Ausinės naudoja aukštos kokybės 40 mm tvarkykles ir siūlo platų dažnio atsaką nuo 20 Hz iki 20 000 Hz. Dėl to jie suteikia gilų, sodriai detalų garsą ir puikią garso kokybę, kuri pateisins net išrankiausių vartotojų lūkesčius.

Išskirtinis komfortas

Ar dažnai klausotės muzikos ilgas valandas? Pasirūpinkite savo komfortu! Ausinių ausinės yra išklotos ypatingai minkštomis medžiagomis, todėl jos yra labai patogios. Be to, reguliuojamo galvos juostos dizainas leidžia jį pritaikyti pagal savo poreikius. „PowerLocus P3“ taip pat yra labai lengvi (tik 191 g) ir turi sulankstomą dizainą – juos transportuoti ir laikyti jums nekils problemų.

Integruotas mikrofonas

Įsigykite ausinių, kurios taip pat puikiai tiks skambinant telefonu, žaidžiant internetinius žaidimus ar dalyvaujant internetiniuose susitikimuose. P3 modelyje yra įmontuotas aukštos kokybės mikrofonas, kuris patikimai įrašys Jūsų balsą, užtikrindamas puikią garso kokybę. Dėl to jūsų pašnekovai jus išgirs be jokių problemų!

Įtraukta

  • Ausinės
  • 3,5 mm garso laidas
  • Įkrovimo laidas
Gamintojas PowerLocus
Modelis pwl-p3-rožinis auksas
Spalva Rožinė-auksinė
Ryšys Laidinis (3,5 mm garso kabelis) ir belaidis („Bluetooth“)
Bluetooth versija 5.3
Veikimo laikas Maždaug 40-50 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Keitiklis 40 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 000 Hz
Mikrofonas Taip
Kelių taškų technologija Tak
Svoris 191 g
Prekė detaliau
PowerLocus
VN-45668
5060726255165
19 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e