Visos daugiausiai perkamos
Wireless Headphones for kids PowerLocus PLED (blue - purpl
  • Wireless Headphones for kids PowerLocus PLED (blue - purpl

Belaidės ausinės vaikams "PowerLocus PLED" (mėlynos - violetinės spalvos)

VN-45694
PowerLocus
24/6L mėn.
29,65 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

PowerLocus PLED belaidės ausinės vaikams (mėlyna-violetinė)

Susipažinkite su PowerLocus PLED belaidėmis ausinėmis vaikams, kurios užtikrina aukštą garso kokybę ir komfortą. Dėl 40 milimetrų tvarkyklių jie suteikia puikų garsą ir yra saugūs jauniausių naudotojų klausai. Jie taip pat išsiskiria spalvingu LED foniniu apšvietimu, kuris tikrai patiks mažiesiems melomanams.

3.jpg

Universalus derinys

„PowerLocus PLED“ ausinės siūlo dvi jungties parinktis – galite prijungti jas prie įrenginio laidiniu būdu, naudodami 3,5 mm garso kabelį arba suporuoti belaidžiu ryšiu, naudodami „Bluetooth 5.3“ technologiją. Tai užtikrina visišką judėjimo laisvę ir patogumą, kad ir kokia būtų situacija!

2.jpg

Ilgas veikimo laikas

Dėl galingos baterijos „PowerLocus PLED“ ausinės siūlo įspūdingą veikimo laiką nuo 25 iki 30 valandų vienu įkrovimu. Tai reiškia, kad jums nereikės jaudintis, kad jie per greitai nusausins ​​ir neleis jūsų vaikui klausytis muzikos ar pasakojimų! Negana to, juos įkrauti užtrunka tik apie 2 valandas – mažiesiems vartotojams nereikia per ilgai laukti.

4.jpg

Puiki garso kokybė

Ausinės turi 40 milimetrų tvarkykles ir siūlo platų dažnio atsaką (nuo 20 Hz iki 20 kHz). Dėl to jie suteikia sodriai detalų ir aiškų garsą. Be to, yra trys garso intensyvumo režimai (74 dB, 85 dB ir 94 dB), todėl galite juos pritaikyti, kad apsaugotumėte vaiko klausą.

5.jpg

Išskirtinis komfortas

Ausinės buvo sukurtos galvojant apie patogumą – minkštos atminties putos, hipoalerginės medžiagos ir lengvas dizainas (tik 165 g), todėl vaikai gali jas nešioti ilgą laiką nesijausdami nepatogiai. Be to, reguliuojama galvos juosta užtikrina puikų prigludimą. PLED modelis taip pat turi sulankstomą dizainą, kad būtų patogu transportuoti ir laikyti.

1.jpg

Papildomos funkcijos

Tuo PowerLocus PLED galimybės nesibaigia. Integruotas mikrofonas leidžia patogiai vesti pokalbius, o LED foninis apšvietimas suteikia ausinėms unikalų, šiuolaikišką charakterį. Taip pat galima leisti muziką iš „microSD“ kortelės – todėl pasirinktas dainas ar animacinius filmus galite nukopijuoti į išorinę laikmeną ir geriau valdyti, ko klauso jūsų vaikas.

6.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • 3,5–3,5 mm garso laidas
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • Nešiojimo dėklas

Gamintojas PowerLocus
Modelis pwl-pled-bluepurplet
Spalva Mėlyna-violetinė
Ryšys Laidinis (3,5 mm garso kabelis) arba belaidis („Bluetooth“)
Bluetooth versija 5.3
Veikimo laikas Maždaug 25-30 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Keitiklis 40 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Garso intensyvumas 3 galimi režimai – 74 dB / 85 dB / 94 dB
Mikrofonas Taip
Atkūrimas iš microSD Tak
Svoris 165 g
Foninis apšvietimas LED
Prekė detaliau
PowerLocus
VN-45694
5060726254885
27 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e