Visos daugiausiai perkamos
Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)
  • Bezdrátová sluchátka QCY H3 lite, ANC (bílá)

QCY H3 lite belaidės ausinės, ANC (baltos spalvos)

VN-44906
Qcy
33,44 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

QCY H3 lite belaidės ausinės, ANC (baltos)

QCY H3 Lite yra idealios ausinės muzikos mylėtojams, vertinantiems kokybę ir patogumą. Jie siūlo puikią garso kokybę, o dėl ANC technologijos galite mėgautis giliais žemaisiais ir aiškiais aukštais garsais be aplinkos triukšmo. Ergonomiškas dizainas ir minkšti ausų kaušeliai užtikrina patogų nešiojimą valandų valandas. ENC technologija ir DSP mikrofonai užtikrina išskirtinį pokalbių aiškumą, o galinga baterija – iki 60 valandų jūsų mėgstamų dainų atkūrimo.

1.jpg

Išskirtinė garso kokybė

Pasinerkite į aiškaus ir ryškaus garso pasaulį su QCY H3 Lite belaidėmis ausinėmis. 40 mm titanu dengta diafragma suteikia sodresnę akustinę patirtį su giliais žemaisiais ir aiškiais aukštais garsais, kurie atgaivina kiekvieną natą. Taigi pajusite kiekvieną nežinomą mėgstamos muzikos detalę!

3.jpg

Visiška koncentracija naudojant ANC režimą

Ausinėse H3 Lite naudojama pažangi triukšmo slopinimo (ANC) technologija, kuri efektyviai blokuoja išorinius garsus, todėl galite sutelkti dėmesį tik į muziką ar pokalbius. Galite lengvai perjungti ANC režimą, kad galėtumėte visiškai panardinti garsą, ir skaidrumo režimą, kai reikia žinoti aplinką, pvz., geležinkelio stotyje ar oro uoste.

4.jpg

Aiškūs pokalbiai

QCY H3 Lite palaiko ENC (Environmental Noise Cancellation) technologiją, kuri žymiai pagerina jūsų pokalbių telefonu kokybę, pašalindama aplinkos garso trikdžius. Naudojant mikrofonus su DSP (skaitmeninio signalo apdorojimo) technologija, ausinės efektyviai filtruoja nepageidaujamus triukšmus, tokius kaip eismo triukšmas ar vėjo triukšmas, todėl galėsite aiškiai bendrauti, kad ir kur būtumėte.

2.jpg

Patogumas ilgoms valandoms

QCY H3 Lite ausinės sukurtos atsižvelgiant į jūsų patogumą. Ergonomiškas dizainas su minkštais ausų kaušeliais atitinka jūsų ausies formą, todėl puikiai tinka net ir ilgai klausantis. Lengvas dizainas neapsunkina galvos ar ausų, todėl puikiai tinka ilgai klausytis muzikos ar podcast'ų.

5.jpg

Iki 60 valandų muzikos klausymosi

Pamirškite apie būtinybę dažnai įkrauti! Ausinės QCY H3 Lite siūlo įspūdingą veikimo laiką – iki 60 valandų su išjungtu ANC arba iki 50 valandų su įjungtu ANC. Greitas įkrovimas leidžia naudoti iki 11 valandų po 10 minučių įkrovimo, idealiai tinka tiems, kurie nuolat keliauja.

8.jpg

Universalios jungtys

QCY H3 Lite išsiskiria savo universalumu jungiamumo galimybėmis, todėl yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina lankstumą. Bluetooth 5.3 garantuoja stabilų ir greitą belaidį ryšį iki 10 metrų atstumu. Tai leidžia mėgautis mėgstama muzika ar skambinti nesijaudinant dėl ​​signalo trukdžių. Ausinės taip pat siūlo laidinį ryšį, kuris ypač praverčia, kai netrukus baigsis baterija – galima rinktis AUX laidą arba USB-C prievadą.

9.jpg

Žaiskite ir žiūrėkite be trukdžių

QCY ausinės yra puikus pasirinkimas išrankiausiems vartotojams, kuriems reikia patikimos įrangos tiek darbui, tiek pramogoms. Jie siūlo išskirtinai mažą delsą – vos 68 ms, todėl žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus garsas puikiai sinchronizuojamas su vaizdu. Be to, „QCY H3 Lite“ siūlo galimybę vienu metu „Bluetooth“ ryšiu prisijungti prie 2 įrenginių.

6.jpg

Lengva naudoti

Valdymas ausinėmis jums nebus iššūkis. Intuityvūs mygtukai, esantys ant ausinių, leis greitai pasiekti svarbiausias funkcijas. Reguliuokite garsumą, keiskite dainas, tvarkykite skambučius ir dar daugiau, neimdami rankos prie įrenginio. Be to, QCY programa leis jums pritaikyti garsą pagal 9 galimus EQ nustatymus. Taip pat galite naudoti programą norėdami rasti ausines, pakeisti mygtukų funkcijas arba pakeisti ANC nutildymo lygį.

7.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Ausinės
  • USB-C į USB-A įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas QCY
Modelis H3 Lite
Spalva Baltas
Ryšys Belaidis ir laidinis (AUX + USB-C)
Bluetooth versija 5.3
Diapazonas Iki 10 metrų
Bluetooth profiliai A2DP / AVRCP / HFP
Keitikliai 40 mm
Veikimo laikas Iki maždaug 60 valandų (ANC išjungtas); iki maždaug 50 valandų (ANC įjungtas)
Baterijos talpa 400 mAh
Įkrovimo laikas Iki 2 valandų
Greitas įkrovimas Taip, 10 minučių = 11 gpds
Įkrovimo prievadas USB-C
Matmenys 160,1 x 81,8 x 197,7 mm
Taikymas QCY
Suderinamos operacinės sistemos iOS / Android
Prekė detaliau
Qcy
VN-44906
6957141409046
81 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e