Visos daugiausiai perkamos
Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue
  • Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue
  • Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue
  • Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue
  • Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue
  • Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue

Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Blue

VN-43253
ONIKUMA
25,97 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA K9 Blue žaidimų ausinės

Ar jums patinka žaisti žaidimus ir kalbėtis su savo serverio draugais? O gal mėgstate klausytis muzikos vaikščiodami po miestą ir norite išsiskirti? O gal tiesiog mėgstate mielus dalykus? Bet kuriuo atveju ONIKUMA K9 ausinės yra puikus pasirinkimas! Stilingas dizainas, žėrintys elementai ir tvirtinamos katės ausytės ne tik išskirs iš minios, bet ir suteiks vaikiško džiaugsmo! Įrengtas puikiais garsiakalbiais, skleidžiančiais tikrovišką, puikios kokybės garsą, konstrukciją iš tvirtų medžiagų ir patogias pagalvėles, tačiau ONIKUMA K9 yra ne tik išvaizda, bet ir kokybė!

Jūs turite visišką kontrolę

Ausinės ONIKUMA K9 leidžia reguliuoti garsą pagal savo skonį. Galite laisvai reguliuoti aukštųjų, žemųjų ir vidutinio dažnio tonus, kad dar labiau pasinertumėte į žaidimų ar mėgstamų serialų pasaulį. Be to, ant ausinių laido yra praktiškas skydelis, leidžiantis patogiai valdyti garsumą ir įjungti bei išjungti mikrofoną.

Personalizavimo galimybės

ONIKUMA K9 ausinės buvo sukurtos siekiant užtikrinti maksimalų dėvėjimo komfortą net ir ilgas valandas. Jie turi kvėpuojančius įklotus iš eko odos, kurie ne tik atrodo estetiškai ir yra lengvai valomi, bet ir turi malonią odai nekenksmingą tekstūrą. Dėl reguliuojamo galvos lankelio turite galimybę reguliuoti ausinių dydį pagal skirtingus poreikius, tenkinant įvairaus amžiaus ir galvos dydžio vartotojus. Mikrofoną galima įkišti į ausinių korpusą, kad galėtumėte laisvai naudotis pagal savo poreikius. Be to, pridedamos katės ausys gali būti lengvai pritvirtinamos ir nuimamos jūsų valia!

Ne tik žaidimams

ONIKUMA K9 nėra tik žaidimams skirtos ausinės, nors jas galima prijungti prie daugelio konsolių – Playstation, Xbox, Nintendo Switch, kompiuteriai ar planšetiniai kompiuteriai ir telefonai yra tik pavyzdžiai. Palaikomos ir Mini Jack, ir USB įvestis, šios ausinės siūlo neįtikėtiną lankstumą, todėl galite žaisti, žiūrėti filmus ir serialus, klausytis muzikos ar kalbėtis su draugais! Linksminkitės su ONIKUMA K9!

Įtraukta

  • Ausinės su mikrofonu
  • vadovas
  • Adapteris
  • Katės ausys

Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis K9
Spalva Mėlyna
Garsiakalbio dydis 50 mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 116 ± 3dB
Dažnis 20Hz - 20KHz
Mikrofonas 6,0x5 mm
Mikrofono jautrumas -56 ± 3dB
Mikrofono varža
Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43253
6972470561227
81 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e