Visos daugiausiai perkamos
Wired headset with microphone NewBee NB-H360 (black)
  • Wired headset with microphone NewBee NB-H360 (black)
  • Wired headset with microphone NewBee NB-H360 (black)

Laidinės ausinės su mikrofonu "NewBee NB-H360" (juodos spalvos)

VN-47166
NewBee
25,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Naujos Bee NB-H360 laidinės ausinės su mikrofonu (juodas)

„New Bee“ ausinės garantuoja aiškius pokalbius ir aukštos kokybės garsą, todėl puikiai tinka darbui biure. Juose yra įmontuota triukšmą slopinanti garso plokštė, o ergonomiška ir lengva konstrukcija užtikrina ilgalaikį komfortą. Dėl suderinamumo su įvairiais įrenginiais, įskaitant kompiuterius, pultus ir išmaniuosius telefonus, ausinės yra universalus bendravimo ir pramogų sprendimas.

Pažangus triukšmo slopinimas

Naujasis Bee NB-H360 turi garso plokštę su triukšmo slopinimo technologija, kuri pašalina trukdžius pokalbių metu, todėl galėsite laisvai bendrauti net triukšmingoje aplinkoje. HD skambučių mikrofonas tiksliai paima vartotojo balsą, todėl skambinantiesiems jis tampa aiškus. Tai nepakeičiamas sprendimas atviro erdvės biurui, vaizdo konferencijoms ir kt.

Lengvas dizainas

Ausinės išsiskiria lengvu, vos 145 g sveriančiu dizainu, kuris užtikrina patogų naudojimą ilgą laiką. Minkšti ausų kaušeliai ir reguliuojamas galvos lankelis puikiai prisitaiko prie galvos formos, sumažina spaudimą ausims ir padidina komfortą. Tai ypač svarbu tiems, kurie ilgas valandas praleidžia prie telefono ar dalyvauja vaizdo konferencijose.

Aukštos kokybės apdirbimas

New Bee ausinės pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja jų ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui. Sustiprinti kabeliai ir tvirta konstrukcija užtikrina ilgą gaminio tarnavimo laiką, nesijaudinant dėl žalos. Idealiai tinka tiek intensyviam biuro darbui, tiek poilsiui su mėgstama muzika ar kompiuteriniais žaidimais.

Platus suderinamumas ir lengvas valdymas

Naujasis Bee NB-H360 leidžia prisijungti prie suderinamos įrangos per 2 jungtis. „Android“ ir „iOS“ įrenginiams bei žaidimų pultui naudokite 3,5 mm jungtį. Ausines taip pat prijungsite per USB-A prievadą su PS4 konsole ir „Mac“ bei „Windows“ aparatine įranga. Be to, į USB kabelį integruotas valdymo pultas leidžia greitai reguliuoti garsumą, nutildyti mikrofoną ar atsiliepti į skambučius nenutraukiant darbo.

Įtraukta

  • laidinės ausinės su mikrofonu
  • USB laidas su integruotu valdymo skydeliu

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Naujoji Bitė
Modelis NB-H360
Spalva juodas
Varža 32Ω ±15 %
Nominali galia 10 mW
Dažnio atsakas 20-200 kHz
Mikrofono jautrumas 115 ±3 dB
Garso iškraipymas ≦ 3 %
Suderinamumas iOS, Android, Windows, Mac, PS4, žaidimų pultelis
Svoris 145 g
Sąsaja USB-A, 3,5 mm
Prekė detaliau
NewBee
VN-47166
5906168439667
150 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e