Visos daugiausiai perkamos
Słuchawki TWS QCY T13 ANC2, ANC (niebieskie)
  • Słuchawki TWS QCY T13 ANC2, ANC (niebieskie)

TWS QCY T13 ANC2 ausinės, ANC (mėlynos)

VN-37245
Qcy
25,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

QCY T13 ANC2 ausinės (mėlynos)

Pabėkite nuo triukšmo ir mėgaukitės fantastiška garso kokybe su QCY T13 ANC2 ausinėmis. Šios ausinės siūlo aktyvų triukšmo slopinimą (ANC) ir turi 10 milimetrų tvarkykles. Su keturiais integruotais mikrofonais jie puikiai tinka ir telefono skambučiams. Jie suteikia iki 30 valandų atkūrimo laiką (su įkrovimo dėklu) ir užtikrina neprilygstamą vartotojo komfortą. Jie turi patogius, antibakterinius ausų antgalius, o dėl patogių jutiklinių skydelių jas lengva naudoti. Taip pat galite atsisiųsti tam skirtą QCY programėlę, kad pasiektumėte papildomų funkcijų.

Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC)

Atsisveikinkite su erzinančiu triukšmu ir susitelkite į tai, kas jums svarbiausia. Šios ausinės palaiko ANC ir gali slopinti nereikalingus garsus iki 28 dB. Dabar tai tik jūs ir jūsų mėgstamiausia muzika! Norite išgirsti, kas vyksta aplink jus? Tiesiog suaktyvinkite skaidrumo režimą ir galėsite klausytis muzikos neprarasdami ryšio su aplinka. Tai puikus sprendimas, kai norite su kuo nors pabendrauti arba bijote, kad traukinių stotyje ar oro uoste galite praleisti svarbų pranešimą.

Puikiai tinka skambučiams

Dabar galite skambinti be jokių kliūčių, kad ir kur būtumėte – net ir ypač triukšmingoje aplinkoje. Šiose ausinėse yra keturi mikrofonai, kurie efektyviai fiksuoja jūsų balsą, ir ENC algoritmas, filtruojantis nepageidaujamus aplinkos garsus. Tai užtikrina, kad skambinantieji jus girdės be jokių problemų, nepaisant sąlygų – QCY T13 ANC2 gali atlaikyti iki 25 km/h vėją.

Nuostabi garso kokybė

Atraskite savo mėgstamas dainas dar geresne kokybe. T13 ANC2 ausinėse yra 10 mm garsiakalbiai, leidžiantys perteikti aiškų vokalą ir gilius, galingus bosus. Be to, specialios CCAW ritės naudojimas dar labiau sustiprina vidutinius ir aukštus tonus. Visa tai virsta nepamirštamu muzikiniu potyriu.

Bluetooth 5.3

Šiose ausinėse naudojama „Bluetooth 5.3“ technologija, todėl galėsite mėgautis greitu ir stabiliu belaidžiu ryšiu. Jie taip pat yra puikus pasirinkimas žaidėjams – turėdami mažą delsą, tik apie 0,068 sekundės, garantuoja puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą. Taip jūsų žaidimai tampa dar sklandesni ir malonesni! Be to, galite susieti ausines su dviem įrenginiais vienu metu ir lengvai perjungti juos.

Prailgintas atkūrimo laikas

Nereikia jaudintis, kad ausinėse per greitai išsikrauna baterija. Visiškai įkrautos ausinės QCY T13 ANC2 gali leisti muziką maždaug 5,5 valandos, kai įjungtas ANC režimas, arba iki 7 valandų be jo. Be to, pridedamas įkrovimo dėklas pailgina šį laiką iki 22 valandų naudojant ANC režimą arba 30 valandų be jo.

Vartotojo patogumas

Mėgaukitės didžiausiu komfortu klausydamiesi mėgstamų dainų. Šios ausinės turi ergonomišką dizainą, kuri puikiai tinka jūsų ausies formai ir yra labai patogi. Jūs neturite jaudintis dėl skausmo ar nuovargio, net ir po daugelio naudojimo valandų. Kitas T13 ANC2 modelio privalumas – antibakteriniai ausų antgaliai, saugūs jūsų sveikatai ir odai.

Patogus valdymas

Ausinėse yra įmontuoti jutikliniai skydeliai, leidžiantys, be kitų funkcijų, patogiai pristabdyti atkūrimą, praleisti dainas, suaktyvinti balso padėjėjus arba įjungti mažos delsos režimą. Jei norite papildomų parinkčių, įdiekite QCY programėlę, kuri leidžia tinkinti valdiklius ir reguliuoti garso ekvalaizerio (EQ) nustatymus.

Dėžėje

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Keičiami ausų antgaliai
  • Įkrovimo laidas (USB-A į USB-C)
  • Vartotojo vadovas
Prekės ženklas QCY
vardas T13 ANC2
Modelis BH23HT09A
Spalva Mėlyna
Poravimo pavadinimas QCY T13 ANC2
Bluetooth versija 5.3
diapazonas Iki 10 m
„Bluetooth“ profiliai HFP / A2DP / AVRCP
Suderinamos sistemos iOS / Android
Atkūrimo laikas vienu įkrovimu ANC režimas įjungtas: iki 5,5 valandos; ANC režimas išjungtas: iki 7 valandų;
Bendras atkūrimo laikas ANC režimas įjungtas: iki 22 valandų; ANC režimas išjungtas: iki 30 valandų;
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 380 mAh
Įkrovimo prievadas USB-C
Prekė detaliau
Qcy
VN-37245
6957141408568
245 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e