Visos daugiausiai perkamos
Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)
  • Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)
  • Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)
  • Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)
  • Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)
  • Sluchátka TWS QCY HT05, ANC (černá)

Ausinės TWS QCY HT05, ANC (juodos spalvos)

VN-44909
Qcy
32,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS QCY HT05 ausinės, ANC (juodos)

Ieškote ausinių, kurios džiugintų puikiu triukšmo slopinimu ir apsaugotų jus nuo išorinių triukšmų? QCY HT05 pateisins jūsų lūkesčius. TWS ausinės naudoja ANC technologiją ir sumažina triukšmą iki 40 dB, be to, jose yra vėjo triukšmo slopinimo funkcija, kuri leis klausytis podcast'ų ir muzikos vėjuotą dieną. Taip pat pažymėtini 6 mikrofonai ir ENC, dinamiški 10 milimetrų tvarkyklės, taip pat ilgas veikimo laikas iki 30 val.

6.jpg

Pamirškite triukšmą

HT05 iš kitų ausinių išsiskiria puikiu ANC triukšmo mažinimu, kuris gali efektyviai sumažinti triukšmą iki 40 dB. Tai reiškia, kad galite klausytis muzikos ar podcast'o sausakimšame autobuse ar prekybos centre be jokių trikdžių. Taip pat galite rinktis iš 3 triukšmo slopinimo režimų. Indoor puikiai tiks bibliotekoje ir biure, važinėjimas į darbą ir atgal keliaujant viešuoju transportu, o Boosted atlaikys didžiausią triukšmą ir pravers, pavyzdžiui, parduotuvėje.

5.jpg

Kalbėk bet kur

QCY HT05 turi 6 mikrofonus ir ENC technologiją, todėl puikiai tinka telefono skambučiams. Triukšmą slopinantys mikrofonai tiksliai fiksuoja žmogaus balsą, o ENC efektyviai filtruoja foninį triukšmą. Taip pat verta atkreipti dėmesį į „Wind“ triukšmo slopinimo režimą, kuris leidžia lengviau kalbėti net ir pučiant stipriam vėjo gūsiui.

1.jpg

Aukštos kokybės garsas

10 milimetrų LCP dinaminės tvarkyklės garantuoja puikią garso kokybę. Taigi galite mėgautis aukštu garso lygiu, o mėgstamos dainos jus džiugins aiškiais aukštais ir giliais žemaisiais dažniais. Ausinėse taip pat yra skaidrumo režimas, leidžiantis palaikyti ryšį su aplinka – naudinga, pavyzdžiui, traukinių stotyje.

4.jpg

Ilgas veikimo laikas

TWS QCY HT05 ausinės taip pat stebina savo ilgu veikimo laiku. Įjungus ANC režimą, jie suteikia 3,5 h pokalbio ir 6 h atkūrimo, o išjungus ANC režimą laikas atitinkamai padidėja iki 4 ir 7,5 val. Svarbiausia, kad su įkrovimo dėklu ausinės gali veikti iki 24 valandų (įjungus ANC režimą) ir iki 30 valandų be ANC režimo.

9.jpg

Patogus veikimas

HT05 turi praktiškus jutiklinius skydelius, leidžiančius valdyti daugelį funkcijų neišimant išmaniojo telefono. Pavyzdžiui, tik reikiamu prisilietimų skaičiumi galite atsiliepti ir baigti skambutį, pristabdyti ir tęsti atkūrimą, perjungti dainą arba paleisti balso asistentą. Taip pat galite paleisti žaidimų režimą iš šio lygio.

3.jpg

Papildomos programos galimybės

Suteikite sau prieigą prie papildomų funkcijų. Tereikia atsisiųsti QCY programėlę, kuri leidžia pasirinkti triukšmo slopinimo lygį, įjungti miego režimą arba reguliuoti garso balansą. Taip pat galite naudoti iššokantįjį langą ir greitai susieti ausines. Programėlė suderinama su Android ir iOS.

2.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • TWS QCY HT05 ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • 3 poros silikoninių perdangų (S, M, L)
  • USB-C laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas QCY
Vardas Słuchawki TWS QCY HT05
Modelis HT05
ANC triukšmo mažinimas Taip
ENC triukšmo mažinimas Tak
Keitiklis 10 mm
Bluetooth versija 5.2
Poravimo pavadinimas QCY MeloBuds ANC
Suderinamos sistemos Android, iOS
Diapazonas Iki 10 m
Telefono skambučio laikas 3,5 val. (ANC įjungtas), 4 val. (ANC išjungtas)
Atkūrimo laikas 6 val. (IR įjungta), 7,5 (ANC išjungta)
Bluetooth profiliai HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Baterijos talpa (dėklas) 380 mAh
Įkrovimo prievadas USB-C
Spalva Juoda
Prekė detaliau
Qcy
VN-44909
6957141407431
184 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e