Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T01 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T01 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T01 (yellow)

Ausinės TWS Transformers TF-T01 (geltonos spalvos)

VN-46067
Transformers
24,51 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T01 ausinės (geltonos)

Transformatoriai TF-T01 – tai moderniausios TWS ausinės, kuriose naujausios technologijos derinamos su unikaliu dizainu. Sukurti atsižvelgiant į vartotojo patogumą ir puikų garsą – jie siūlo visą muzikinės patirties spektrą. Juose yra 13 milimetrų tvarkyklės ir palaikoma Bluetooth 5.3 technologija, kuri garantuoja greitą ir stabilų belaidį ryšį. Nesvarbu, ar klausotės muzikos intensyvios treniruotės metu, ar žaidžiate dinamiškus žaidimus, TF-T01s užtikrina garso kokybę, kuri patenkins net išrankiausius vartotojus!

7.jpg

Galingas garsas su dinamiškomis tvarkyklėmis

Transformatoriuose TF-T01 yra 13 mm garsiakalbiai, užtikrinantys gilius žemuosius dažnius, aiškius vidurius ir ryškius aukštus. Be to, palaikydami AAC kodeką, galite mėgautis didelės raiškos erdviniu garsu, kuris tiksliai atkuria kiekvieną mėgstamos muzikos detalę. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie tikisi visiškai pasinerti į garso pasaulį!

5.jpg

Ilgas atkūrimo laikas

Kiekvienoje ausinėje yra 33 mAh talpos baterija, o tai reiškia maždaug 5 valandas nepertraukiamo muzikos klausymosi. Be to, 300 mAh įkrovimo dėklas leidžia TF-T01 pilnai įkrauti kelis kartus, taip užtikrinant dar ilgesnį bendrą grojimo laiką. Norėdami jį įkrauti, yra USB-C sąsaja, kuri leidžia greitai papildyti energiją. Tai užtikrina, kad ausinės bus paruoštos naudoti, kai jų prireiks!

9.jpg

Pažangi Bluetooth 5.3 technologija

Ausinėse naudojama Bluetooth 5.3 technologija, kuri užtikrina stabilų ryšį ir greitą susiejimą su jūsų įrenginiu. Nesvarbu, ar naudojate telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį, dabar galite mėgautis nepertraukiamu belaidžiu ryšiu iki 10 metrų atstumu! Visa tai garantuoja judėjimo laisvę ir patogų naudojimą. Be to, ausinės yra suderinamos su populiariausiomis operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip Windows, Android ir iOS.

6.jpg

Ergonomiškas dizainas ir patogus dėvėti

Ausinės Transformers TF-T01 sukurtos atsižvelgiant į patogumą. Dėl ergonomiškos formos ir kompaktiško dydžio jie puikiai priglunda prie ausies, užtikrina stabilumą ir patogų nešiojimą net ir ilgai naudojant. Klausykitės muzikos tol, kol norite, ir nebijokite pavargti! Taip pat vertas dėmesio originalus ausinių dizainas, kuris tikrai patiks daugeliui „Transformerių“ gerbėjų.

2.jpg

Galima rinktis iš 2 atkūrimo režimų

Transformatoriai TF-T01 buvo sukurti taip, kad atitiktų įvairius vartotojų poreikius, todėl siūlo du atkūrimo režimus: žaidimą ir muziką. Žaidimo režimu ausinės sumažina delsą iki 45 ms, o tai reiškia tobulą vaizdo ir garso sinchronizavimą. Dabar galite lengvai išgirsti priešininkų žingsnius ar šūvių garsą, o tai žymiai padidina jūsų šansus laimėti! Kita vertus, muzikos režimas sutelktas į gilų, išsamų Hi-Fi garsą, atspindintį kiekvieną grojamų dainų niuansą, ir suteikia tikrai įtraukiantį klausymosi potyrį.

8.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T01
Spalva Geltona
Bluetooth versija 5.3
Diapazonas Maždaug 8-10 m
Dažnis 2,402–2,480 GHz
Keitiklis 13 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Varža 32Ω
Jautrumas apytiksliai 109 dB
Kodekai AAC
Ausinių baterijos talpa 33 mAh
Korpuso akumuliatoriaus talpa 300 mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val
Veikimo laikas apytiksliai 5 val
Įkrovimo sąsaja USB-C
Prekė detaliau
Transformers
VN-46067
6975472790855
86 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e