Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T02 (red)
  • Earphones TWS Transformers TF-T02 (red)

Ausinės TWS Transformers TF-T02 (raudonos spalvos)

VN-46068
Transformers
20,78 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T02 ausinės (raudonos)

Transformeriai TF-T02 yra TWS belaidės ausinės, skirtos vartotojams, vertinantiems puikią garso kokybę ir įspūdingą išvaizdą. Jie siūlo ne tik originalų dizainą, bet ir išskirtinį dėvėjimo komfortą bei patikimumą kasdieniame gyvenime. Jų 13 milimetrų tvarkyklės užtikrina aiškų, aiškų garsą, o galinga baterija garantuoja iki 5 valandų veikimo laiką. Nesvarbu, ar keliaujate, ar ilsitės namuose, šios ausinės suteiks aiškų ir įtraukiantį garsą.

5.jpg

Pažangi Bluetooth 5.3 technologija

Transformers TF-T02 ausinės aprūpintos Bluetooth 5.3 technologija, kuri garantuoja stabilų ir greitą belaidį perdavimą. Su „Android“, „Windows“ ir „iOS“ suderinamumu galite lengvai prisijungti prie savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, mėgaudamiesi visa laisve ir patogumu.

1.jpg

Ergonomiškas dizainas ir lengva konstrukcija

Ausinės TF-T02 sukurtos maksimaliam naudojimo patogumui. Dėl ergonomiško, lengvo dizaino jie puikiai priglunda prie ausies formos ir yra beveik nepastebimi net nešiojant ilgą laiką. Dėl to jie yra puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui – nebijokite diskomforto ir nuovargio! Papildomas jų privalumas – praktiškas dirželis, kuris leidžia lengvai nešiotis ir nepamesti.

9.jpg

Du atkūrimo režimai – žaidimas ir muzika

Transformatoriai TF-T02 siūlo du specialius atkūrimo režimus, kurie pritaiko savo veikimą pagal jūsų poreikius. Žaidimo režimas sumažina atsilikimą, užtikrina greitą atsaką ir tikslų erdvinį garsą, o tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus. Kita vertus, muzikos režimas užtikrina sodrų, išsamų garsą, puikiai tinkantį klausytis mėgstamų melodijų. Dėl to TF-T02 puikiai tinka įvairiems naudojimo scenarijams.

3.jpg

Erdvinis garsas visiškam panardinimui

Pasinerkite į muzikos pasaulį su erdviniu garsu, kurį siūlo Transformers TF-T02. Ausinėse yra 13 mm garsiakalbiai, užtikrinantys puikų garso atkūrimą nuo gilių žemųjų iki aukštųjų dažnių. Dėl to kiekviena daina skamba aiškiai ir aiškiai, leidžia atrasti naujų detalių pažįstamuose takeliuose ir visiškai pasinerti į muzikinę patirtį.

7.jpg

Galinga baterija ilgoms valandoms

Transformatoriai TF-T02 siūlo iki 5 valandų nepertraukiamo muzikos atkūrimo, o pridedamas 300 mAh įkrovimo dėklas leidžia juos įkrauti iki kelių kartų visu pajėgumu. Be to, dėl USB-C sąsajos įkrovimas yra greitas ir efektyvus, o tai reiškia, kad jūsų ausinės bus paruoštos naudoti, kai tik jų prireiks.

8.jpg

Puiki telefono skambučio kokybė

TF-T02 puikiai tinka ne tik klausytis muzikos, bet ir skambinti. Integruoti mikrofonai puikiai užregistruos jūsų balsą ir užtikrins fantastišką garso kokybę beveik bet kokiomis sąlygomis. Dabar net ir itin triukšmingoje aplinkoje galite būti tikri, kad skambinantysis jus išgirs be jokių problemų!

6.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T02
Spalva Raudona
Bluetooth versija 5.3
Dažnis 2,402–2,480 GHz
Diapazonas Maždaug 8-10 m
Keitiklis 13 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Varža 32Ω
Jautrumas apytiksliai 109 dB
Baterijos talpa 33 mAh
Veikimo laikas apytiksliai 5 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val
Įkrovimo sąsaja USB-C
Prekė detaliau
Transformers
VN-46068
6975472791203
91 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e