Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T31 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T31 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T31 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T31 (yellow)

Ausinės TWS Transformers TF-T31 (geltonos spalvos)

VN-46069
Transformers
25,39 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T31 ausinės (geltonos)

Belaidės ausinės TF-T31 sujungia ausiai malonų garsą, kurį siūlo 13 milimetrų garsiakalbiai, su išskirtiniu, šiuolaikišku dizainu, primenančiu ikoninį „Transformers“ prekės ženklą. Jų dėka galėsite mėgautis aukštos kokybės garsu ir patikimu Bluetooth 5.4 ryšiu. Jie taip pat išsiskiria ergonomišku dizainu ir ilgu veikimo laiku (iki 5 valandų vienu įkrovimu).

1.jpg

Naujausia Bluetooth 5.4 technologija

Naudojant Bluetooth 5.4 technologiją, ausinės TF-T31 užtikrina stabilų ir greitą ryšį su jūsų įrenginiu, pašalindamos trukdžius ir vėlavimą. Tai reiškia, kad jie puikiai tinka ne tik klausytis muzikos, bet ir žiūrėti filmus bei žaisti žaidimus. Jų papildomas pranašumas yra platus suderinamumas – galite lengvai susieti juos su dauguma išmaniųjų telefonų ar nešiojamųjų kompiuterių, kuriuose veikia Android, Windows arba iOS.

2.jpg

Ergonomiškas dizainas ir lengvas

Transformatoriai TF-T31 suteiks jums komfortą, apie kurį svajojate. Dėl jų lengvo, ergonomiško dizaino jie puikiai priglunda prie jūsų ausies formos ir užtikrina komfortą net ir ilgai nešiojant. Dėl to jie yra puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui, tiek intensyvios veiklos, tiek atsipalaidavimo metu. Tuo pačiu metu ausines labai paprasta naudoti – jose yra jutikliniai skydeliai, su kuriais galėsite lengvai sustabdyti atkūrimą, perjungti dainą, atsiliepti telefonu ir dar daugiau.

5.jpg

Du atkūrimo režimai – muzika ir žaidimai

TF-T31s siūlo du režimus: muziką, kuri suteikia pilną erdvinį garsą muzikos mėgėjams, ir žaidimų, kurie sumažina vėlavimą ir siūlo tikslesnį garsą, puikiai tinkantį žaidimams. Taigi galite pritaikyti ausines pagal savo poreikius ir mėgautis optimaliu garsu bet kurioje situacijoje!

3.jpg

Panoraminis erdvinis garsas

Ausinėse „Transformers TF-T31“ naudojama panoraminio erdvinio garso technologija, kuri siūlo svaiginančią muzikinę patirtį, kad ir kur būtumėte. Be to, 13 mm tvarkyklės užtikrina aukštos kokybės garsą, aiškiai atskiriant žemus, vidutinius ir aukštus tonus, todėl galite mėgautis muzika su visu gyliu ir detalumu.

6.jpg

Visą dieną veikiantis akumuliatorius

TF-T31 su galingomis baterijomis ir mažos galios Bluetooth 5.4 ryšiu leidžia leisti muziką maždaug 5 valandas vienu įkrovimu. Negana to, pridedamas dėklas leidžia įkrauti ausines iki kelių kartų ir kraunamas per USB-C – tai užtruks tik apie 1,5 valandos.

4.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T31
Spalva Geltona
Bluetooth versija 5.4
Diapazonas Iki 10m
Keitiklis 13 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Varža 32Ω
Jautrumas apytiksliai 109 dB
Ausinių baterijos talpa 30 mAh
Korpuso akumuliatoriaus talpa 300 mAh
Veikimo laikas Maždaug 5 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val
Įkrovimo prievadas USB-C
Prekė detaliau
Transformers
VN-46069
6942202300059
196 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e