Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T08 (white)
  • Earphones TWS Transformers TF-T08 (white)
  • Earphones TWS Transformers TF-T08 (white)
  • Earphones TWS Transformers TF-T08 (white)

Ausinės TWS Transformers TF-T08 (baltos spalvos)

VN-46075
Transformers
12,34 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T08 ausinės (baltos)

Ausinės TWS Transformers TF-T08 yra puikus pasirinkimas vertinantiems modernumą ir patogumą. „Bluetooth 5.3“ dėka jie užtikrina stabilų belaidį ryšį iki 10 metrų atstumu, o dėl integruotų funkcijų, tokių kaip aktyvus triukšmo slopinimas ir mikrofonas, jie puikiai tinka tiek klausytis muzikos, tiek skambinti. Jie siūlo puikią HiFi garso kokybę, todėl puikiai tinka žaidimams, sportui ar kasdieniam naudojimui. Visa tai papildo ergonomiškas ir modernus dizainas, garantuojantis komfortą net ir ilgai nešiojant.

9.jpg

Stabilus Bluetooth 5.3 ryšys

Dėl „Bluetooth 5.3“ ausinės „Transformers TF-T08“ siūlo išskirtinį ryšio stabilumą, o tai reiškia sklandų muzikos atkūrimą ir skambučius. Belaidis nuotolis iki 10 metrų leidžia laisvai judėti neprarandant ryšio kokybės. Šis sprendimas idealiai tinka aktyviems žmonėms, vertinantiems mobilumą ir kabelių apribojimų nebuvimą.

7.jpg

HiFi garso kokybė tikriems muzikos mylėtojams

Jei vertinate puikią garso kokybę, ausinės TF-T08 tikrai pateisins jūsų lūkesčius. Su 13 mm tvarkyklėmis ir AAC kodeko palaikymu šios ausinės užtikrina aiškų aukštos raiškos garsą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, žiūrite filmus ar žaidžiate žaidimus, garsas bus sodrus ir aiškus, kad galėtumėte visapusiškai panirti.

4.jpg

Aktyvus triukšmo slopinimas visiškam fokusavimui

Naudojant aktyvų triukšmo slopinimą, Transformers TF-T08 ausinės leidžia patogiai naudotis net ir triukšmingoje aplinkoje. Ši funkcija yra neįkainojama, kai dirbate, studijuojate, keliaujate ar žaidžiate, kai svarbi kiekviena sekundė. Dėl pašalinių išorinių trukdžių galite mėgautis aiškiu garsu, kad ir kur būtumėte.

3.jpg

Patogus ir ergonomiškas dizainas

Transformers TF-T08 ausinių į ausis stilius sukurtas maksimaliam komfortui. Užsandarintas dizainas puikiai priglunda prie ausies, leidžiantis klausytis valandų valandas be diskomforto. Dėl lengvo ir kompaktiško dizaino juos lengva nešiotis, o privatumas izoliuoja aplinkos garsus.

10.jpg

Praktiškas įkrovimo dėklas

Ausinės Transformers TF-T08 yra su patogiu įkrovimo dėklu, kuris ne tik apsaugo jas nuo pažeidimų, bet ir leidžia įkrauti bet kur. Taip būsite tikri, kad jūsų ausinės visada bus paruoštos naudoti, kai jų prireiks. Be to, integruotas mikrofonas leidžia skambinti nereikalaujant telefono, todėl šios ausinės yra tobulas kasdienis palydovas.

6.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T08
Medžiaga Plastikiniai
Balso asistentas Nėra
Maksimalus belaidžio ryšio diapazonas <10m
Garso izoliacija: Taip
Ausinių tipas: Sandariai, į ausį
Keitiklio skersmuo 13 mm
Visiškas harmoninis iškraipymas 1 %
Varžos diapazonas iki 32Ω
Bluetooth versija 5.3
Kodekai AAC
Jautrumas 96dB
Dažnio atsako diapazonas 20-20000Hz
Įkrovimo būdas Įkrovimo dėklas
Bendravimas Tikras belaidis ryšys
Jungtys USB-C
Prekė detaliau
Transformers
VN-46075
6975472792934
30 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e