Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T09 (grey)
  • Earphones TWS Transformers TF-T09 (grey)
  • Earphones TWS Transformers TF-T09 (grey)
  • Earphones TWS Transformers TF-T09 (grey)

Ausinės TWS Transformers TF-T09 (pilkos spalvos)

VN-46077
Transformers
17,11 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T09 (pilkos spalvos) ausinės.

„Transformers“ atviros ausinės – tai pažangiausias sprendimas, apjungiantis ergonomišką dizainą ir pažangias funkcijas, idealiai tinka fiziškai aktyviems žmonėms ir tiems, kurie vertina komfortą ir saugumą. „Bluetooth 5.4“ dėka ausinės užtikrina stabilų belaidį ryšį, o naujoviškas atvirų ausų dizainas leidžia mėgautis muzika ir tuo pačiu metu žinoti aplinką. Tai puikus pasirinkimas žmonėms, kurie nori mėgautis mėgstama muzika bėgiodami, važinėdami dviračiu ar užsiimdami kasdiene veikla neprarandant komforto ir saugumo.

3.jpg

Saugumas ir erdvinis suvokimas

Transformatorių atviros ausinės leidžia vienu metu klausytis muzikos ir girdėti aplinkos garsus, o tai itin svarbu jūsų saugumui. Dėl atviros konstrukcijos aplinkos garsai perduodami tiesiai į ausis, todėl galite greitai reaguoti į tokias grėsmes, kaip atvažiuojantys automobiliai ar kiti pavojai. Skirtingai nuo tradicinių į ausis įstatytų ausinių, jums nereikia jų nusiimti, kad galėtumėte skambinti ar žinoti, kas vyksta aplinkui.

7.jpg

Ergonomiškas dizainas, užtikrinantis ilgalaikį komfortą

Šios ausinės sukurtos maksimaliam komfortui. Jų atvira konstrukcija, kuri nepatenka į ausį, suteikia daugiau ventiliacijos ir sumažina uždarumo jausmą, o tai dažnai sukelia diskomfortą ilgą laiką nešiojant tradicines ausines. Ergonomiško dizaino, lengvos konstrukcijos ir odai nekenksmingo silikono dėka šios ausinės yra patogios net ir ilgai naudojant, o tvirtai priglunda dėl už ausies užsikabinančios konstrukcijos.

4.jpg

Naudojimo universalumas

„Transformers“ ausinės siūlo dvigubą režimą, leidžiantį lengvai perjungti muzikos ir žaidimo režimus. Tai idealiai tinka tiems, kurie nori mėgautis aukštos kokybės garsu tiek klausydami mėgstamų melodijų, tiek intensyvių žaidimų seansų metu. Tai leidžia pritaikyti ausinių veikimą pagal savo poreikius ir mėgautis puikiu garsu bet kokiomis sąlygomis.

2.jpg

Bluetooth 5.4

Dėl Bluetooth 5.4 ausinės Transformers siūlo itin greitą ir stabilų ryšį. Palyginti su ankstesne versija, „Bluetooth 5.4“ užtikrina 200 % didesnį perdavimo greitį ir 50 % didesnį stabilumą, o taip pat minimalų delsą – vos 50 ms. Tai idealiai tinka žaidėjams ir žmonėms, kurie vertina nepriekaištingą ryšį klausydami muzikos ar skambindami. Ausinės yra suderinamos su įvairiomis sistemomis, tokiomis kaip iOS, Android ir Windows, todėl jos yra universalus pasirinkimas kiekvienam.

8.jpg

Greitas įkrovimas ir ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

„Transformers“ ausinėse įdiegta greito įkrovimo funkcija, leidžianti atkurti iki 2 valandų, vos 10 minučių įkrovus. Pilnas ausinių įkrovimas leidžia jomis naudotis nuo 5 iki 6 valandų, o su įkrovimo dėklu veikimo laikas gali pailgėti iki 25 valandų. Naudojant USB-C prievadą, įkrovimas yra greitas ir patogus, todėl šios ausinės puikiai tinka bet kokiai progai – nuo ​​treniruotės iki darbo iki pramogų.

6.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T09-pilka
Spalva Pilka
Ryšio technologija Belaidis ryšys („Bluetooth 5.4“)
Ypatingos savybės Garsumo valdymas, jutiklinis valdymas
Bluetooth diapazonas 10 metrų
Veikimo laikas Iki 6 valandų vienu įkrovimu, iki 25 valandų su įkrovimo dėklu
Įkrovimo laikas su įkrovimo dėklu 2 valandas
Garso uždelsimas 50 milisekundžių
Produkto svoris 159 gramai
Pakuotės matmenys 13,2 x 11 x 4,3 cm
Prekė detaliau
Transformers
VN-46077
6975472795508
63 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e