Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T28 (black)
  • Earphones TWS Transformers TF-T28 (black)

Ausinės TWS Transformers TF-T28 (juodos spalvos)

VN-46079
Transformers
15,16 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T28 ausinės (juodos)

Transformeriai TF-T28 yra pažangios True Wireless ausinės, kurios siūlo puikų garso kokybės, patogumo naudoti ir modernių funkcijų derinį. „Bluetooth 5.4“ dėka jie užtikrina stabilų belaidį ryšį iki 10 metrų atstumu, sumažindami garso delsą, todėl puikiai tinka žaidėjams ir muzikos mylėtojams. Dėl ergonomiško dizaino, lengvo svorio ir intuityvių jutiklinių valdiklių TF-T28 ausinės yra puikus pasirinkimas bet kokiai progai, nesvarbu, ar atsipalaiduojate su muzika, ar dalyvaujate intensyviuose žaidimų seansuose.

5.jpg

Išskirtinė garso kokybė ir triukšmo mažinimas

TF-T28 turi 13 mm tvarkykles, kurios siūlo Hi-Fi kokybės garsą, pilną gilių žemųjų dažnių ir krištolo skaidrumo aukštųjų dažnių. ENC triukšmo slopinimo technologija leidžia aiškiai tęsti pokalbius net ir triukšmingoje aplinkoje. Nesvarbu, ar skambinate telefonu, ar pasinerdami į mėgstamą muziką, galite pasikliauti puikia garso kokybe be iškraipymų.

4.jpg

Ilgas veikimas ir greitas įkrovimas

Ausinės TF-T28 siūlo iki 5 valandų nepertraukiamo muzikos atkūrimo vienu įkrovimu, o su 200 mAh įkrovimo dėklu veikimo laikas gali pailgėti iki 30 valandų. Visiškai įkrauti ausines užtrunka mažiau nei 1,5 valandos, todėl jos visada paruoštos naudoti. Tai idealiai tinka ilgoms kelionėms, treniruotėms ar intensyviems žaidimams.

8.jpg

Patogumas ir naudojimo paprastumas

Vienas iš svarbiausių ausinių TF-T28 privalumų – ergonomiškas dizainas, užtikrinantis maksimalų komfortą net ir ilgai nešiojant. Kiekvienos ausinės sveria tik 3,2 gramo, todėl jos yra tokios lengvos, kad lengvai pamiršite, kad turite jas ant ausų. Šios ausinės puikiai priglunda prie ausies formos, užtikrindamos patikimą laikymą net ir intensyvios fizinės veiklos metu.

2.jpg

Bluetooth 5.4

Ausinėse TF-T28 naudojama Bluetooth 5.4 technologija, kuri užtikrina greitą ir stabilų ryšį bei minimalų garso delsą (0,06 sekundės). Tai pagrindinė funkcija žaidėjams, kuriems reikia akimirksniu reaguoti į žaidimo garsus. Be to, išėmus iš dėklo ausinės automatiškai susijungia viena su kita, todėl jas naudoti daug lengviau.

7.jpg

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T28-juodas
Bluetooth versija 5.4
Belaidis diapazonas Maždaug 10 metrų
Keitiklio skersmuo 13 mm
Varža 32Ω ± 15 %
Muzikos atkūrimo laikas Maždaug 5 valandos
Ausinių baterijos talpa 30 mAh
Korpuso talpa 200 mAh
Išėjimo galia 5 mW
Įkrovimo laikas ≤1,5 valandos
Kontrolė Palieskite
Atsparus vandeniui IPX5
Ausinių svoris 3,2 g
Prekė detaliau
Transformers
VN-46079
6975472798219
87 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e