Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T13 (black)
  • Earphones TWS Transformers TF-T13 (black)
  • Earphones TWS Transformers TF-T13 (black)
  • Earphones TWS Transformers TF-T13 (black)

Ausinės TWS Transformers TF-T13 (juodos spalvos)

VN-46081
Transformers
16,99 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T13 ausinės (juodos)

Ausinės TWS Transformers TF-T13 buvo sukurtos vartotojams, vertinantiems ne tik puikią garso kokybę, bet ir unikalų dizainą. Jų naudojama Bluetooth 5.4 technologija užtikrina stabilų ryšį be vėlavimo, o tai ypač svarbu tiems, kurie dažnai žiūri filmus ir žaidžia žaidimus. Dvi 16,2 mm tvarkyklės garantuoja Hi-Fi kokybės garsą – todėl kiekvienas muzikos kūrinys skamba aiškiai ir dinamiškai.

3.jpg

Hi-Fi kokybė

Dvi 16,2 mm garsiakalbiai užtikrina pilną ir turtingą detalių garsą. Nesvarbu, ar klausotės mėgstamos muzikos, žiūrite filmą ar žaidžiate žaidimus, garso kokybė išlieka aukščiausios klasės.

7.jpg

Kasdienis komfortas

Atviri ausų kaušeliai, kurie visiškai neuždaro ausies kanalo, leidžia geriau cirkuliuoti orui. Naudojamas sprendimas sumažina diskomforto jausmą, kuris dažnai atsiranda ilgą laiką nešiojant tradicines į ausis įdedamas ausines. Minkšti silikoniniai ausų kabliukai yra lankstūs ir prisitaiko prie ausies formos, užtikrina stabilumą net ir intensyvaus pratimo metu.

8.jpg

Stabilus ryšys

„Bluetooth 5.4“ technologija užtikrina stabilų ryšį ir sumažina delsą, o tai tikrai įvertins tie, kurie tikisi, kad garsas ir vaizdas bus sinchronizuojami be jokių trikdžių ar trukdžių. Po pirminio susiejimo prisijungimas yra automatinis.

10.jpg

Pasiruošę ilgiems muzikos seansams

Ilgai naudojant ausines nebūtina dažnai įkrauti. Ausinės TF-T13 siūlo iki 6 valandų nepertraukiamo atkūrimo vienu įkrovimu, o komplekte esantis įkrovimo dėklas prailgina veikimo laiką iki 60 valandų. Taigi visą savaitę galėsite mėgautis mėgstama muzika. USB-C greito įkrovimo funkcija leidžia dėklui visiškai atnaujinti energiją vos per 1,5 valandos.

4.jpg

Saugumas veiklos metu

Dėl atviro dizaino ausinės TF-T13 leidžia klausytis muzikos ir tuo pačiu metu girdėti aplinkos garsus, o tai ypač svarbu atliekant lauko veiklą, pavyzdžiui, bėgiojant ar važiuojant dviračiu. Dabar tikrai išgirsite artėjančias transporto priemones ir kitus galimus pavojus.

5.jpg

Viskas kontroliuojama

Jums nereikia siekti telefono, kad galėtumėte valdyti ausinių veikimą. Jutikliniai skydeliai leidžia valdyti muzikos grotuvą, telefono skambučius, aktyvuoti balso asistentus ir keisti darbo režimą.

6.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • TWS Transformers TF-T13 ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T13
Bluetooth versija 5.4
Veikimo laikas 6 valandos arba iki 60 valandų su įkrovimo dėklu
Įkrovimo laikas 1,5 valandos
Spalva juodas
Prekė detaliau
Transformers
VN-46081
6975472795904
95 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e