Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T20 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T20 (yellow)

Ausinės TWS Transformers TF-T20 (geltonos spalvos)

VN-46082
Transformers
17,68 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T20 ausinės (geltonos)

Ausinės TWS Transformers TF-T20 idealiai tinka tiems, kurie vertina komfortą ir saugumą veiklos metu. Dėl atviros ausies konstrukcijos įranga neužkemša ausų, todėl oras gali laisvai tekėti, sumažina izoliacijos jausmą ir leidžia girdėti aplinkos garsus. Naudojamas sprendimas leidžia palaikyti ryšį su aplinka, o tai ypač svarbu bėgiojant ar važiuojant dviračiu. 16,2 mm tvarkyklės suteikia išskirtinę muzikos patirtį, o Bluetooth 5.4 yra atsakingas už stabilų ryšį. Veikimo laikas su įkrovimo dėklu siekia 60 valandų.

7.jpg

Malonus garsas

TWS Transformers TF-T20 ausinės su 16,2 mm garsiakalbiais sustiprina žemųjų dažnių gylį ir išryškina geriausius kiekvienos dainos dėsnius ir suteikia sodriai detalų stereo garsą. Mėgaukitės ryškiu garsu, nesvarbu, ar klausotės muzikos, žaidžiate žaidimus ar žiūrite filmus.

8.jpg

Ergonomiškas dizainas

TF-T20 sukurtas maksimaliam komfortui. Ergonomiška forma ir lengvas dizainas puikiai tinka įvairių tipų ausims. Ausinės turi ausų rankeną, kuri užtikrina, kad jos išliktų vietoje net intensyviai judant, todėl jos yra idealus pasirinkimas sporto entuziastams. Be to, jie yra atsparūs vandeniui IPX5 – todėl galite laisvai juos naudoti intensyvių treniruočių metu. Tik nuo jūsų priklauso, ar norite naudoti abi ausines, ar tik vieną.

10.jpg

Aplinkos suvokimas ir bendravimo laisvė

Naudodami ausines Transformers galite mėgautis galimybe vienu metu klausytis muzikos ir įrašyti aplinkos garsus. Tai reiškia, kad jums nereikia nusiimti ausinių, kad išgirstumėte, kas vyksta aplinkui, ar pasikalbėtumėte su aplinkiniais, todėl bendravimas įvairiose situacijose tampa daug lengvesnis ir saugesnis.

1.jpg

Du darbo režimai

Yra 2 veikimo režimai (Muzika ir Žaidimai), todėl galėsite mėgautis aukštos kokybės garsu tiek klausydami muzikos, tiek žaisdami žaidimus. Galimybė greitai perjungti režimus užtikrina optimalią garso patirtį, atsižvelgiant į jūsų dabartinius poreikius.

5.jpg

Bluetooth 5.4

Bluetooth 5.4 technologija užtikrina 200% didesnį duomenų perdavimo greitį, lyginant su ankstesnėmis versijomis, taip pat pagerina ryšio stabilumą (50%). Po pirmojo susiejimo įranga automatiškai prisijungia prie pasirinkto įrenginio. Tik 30 ms delsa reiškia sklandų garso perdavimą, o tai ypač svarbu žaidžiant. Ausinės palaiko tokius protokolus kaip HSP, HFP, A2DP ir AVRCP ir yra suderinamos su įvairiais iOS, Android ir Windows įrenginiais.

2.jpg

Greitas įkrovimas ir ilgas veikimo laikas

Vienu įkrovimu galima klausytis muzikos nuo 5 iki 6 valandų. 300 mAh dėklas leidžia ausines įkrauti keturis kartus ir prailgina bendrą veikimo laiką iki 60 valandų. Įkrovimas per USB-C prievadą trunka vos 2 valandas. Todėl TF-T20 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą.

4.jpg

Intuityvus valdymas

Ausinių jutikliniai skydeliai leidžia patogiai valdyti įeinančius skambučius, valdyti muzikos grotuvą, reguliuoti garsumą ir aktyvuoti balso asistentus bei režimus. Tokiu būdu jums nereikės kiekvieną kartą griebtis telefono.

9.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • TWS Transformers TF-T20 ausinės
  • Įkrovimo dėklas su apsaugančiu nuo kritimo laidu
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T20
Bluetooth versija 5.4
Perdavimo diapazonas iki 10 metrų
Protokolai HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Veikimo laikas Nuo 5 iki 6 valandų arba iki 60 valandų su įkrovimo dėklu
Įkrovimo laikas 2 valandas
Įkrovimo dėklo talpa 300 mAh
Atsparumas vandeniui IPX5
Spalva geltona
Prekė detaliau
Transformers
VN-46082
6975472797335
45 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e