Visos daugiausiai perkamos
ONIKUMA T36 RGB Gaming Earbuds Bluetooth
  • ONIKUMA T36 RGB Gaming Earbuds Bluetooth

ONIKUMA T36 RGB žaidimų ausinės "Bluetooth

VN-43243
ONIKUMA
14,85 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA T36 belaidės žaidimų ausinės su RGB

Mėgaukitės fantastiška garso kokybe žaisdami žaidimus ar klausydami muzikos. ONIKUMA T36 belaidės žaidimų ausinės sujungia pažangias garso technologijas ir įspūdingą RGB foninį apšvietimą, todėl puikiai tinka žaidėjams, vertinantiems judėjimo laisvę ir išskirtinį garsą. Be to, jų lengvas, ergonomiškas dizainas suteikia neprilygstamą komfortą.

Maža garso ir vaizdo sinchronizavimo delsa

Su mažu 40 ms delsos laiku ONIKUMA T36 ausinės užtikrina puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą realiuoju laiku. Dėl to jie puikiai tinka žaisti dinamiškus žaidimus, kuriems reikia greito atsako. Patirkite sklandų žaidimą ir mėgaukitės svajingu panardinimo lygiu!

Spalvingas RGB foninis apšvietimas

Ausinių dėklas aprūpintas spalvingu, pulsuojančiu RGB foniniu apšvietimu originalios astronauto formos. Dėl to jis patraukia akį savo unikaliu, stilingu charakteriu. Tai puikus pasirinkimas bet kuriam žaidėjui, vertinančiam puikius funkcionalumo ir estetikos derinius.

Nemokamas bendravimas dėl triukšmo slopinimo

Ausinėse ONIKUMA T36 naudojama adaptyvi CVC triukšmo filtravimo technologija, kuri efektyviai izoliuoja išorinius garsus, todėl galėsite laisvai bendrauti be trukdžių. Dėl to jie yra idealus pasirinkimas tiek žaidimams, tiek kasdieniniam naudojimui. Dabar galite būti tikri, kad pašnekovai jus išgirs be problemų – kad ir kokioje aplinkoje būtumėte.

Lengvas ir patogus

Kiekvienos ausinės sveria vos 5,5 gramo, o tai kartu su ergonomišku dizainu suteikia neprilygstamą komfortą – net ir nešiojant ilgą laiką. Be to, T36s puikiai prisitaiko prie ausies formos, nesukeldamos jokio diskomforto net po kelių valandų žaidimo.

Gamintojas ONIKUMA
Modelis T36
Spalva Juoda
Vėlavimas apytiksliai 40 ms
Foninis apšvietimas RGB
Vieno ragelio svoris 5,5 g

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43243
6972470561807
120 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e