Visos daugiausiai perkamos
Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (White)
  • Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (White)
  • Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (White)
  • Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (White)
  • Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (White)

Belaidės ausinės "Blackview AirBuds 7" (baltos spalvos)

VN-44344
Blackview
24,97 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Blackview AirBuds 7“ belaidės ausinės (baltos)

Blackview AirBuds 7 yra unikalios belaidės ausinės, kuriose dera puiki garso kokybė, patogumas naudoti ir stilingas dizainas. Juose skamba daug detalių, sodrių žemųjų dažnių ir aiškių vidutinių bei aukštų tonų. Integruoti mikrofonai su pažangiu triukšmo slopinimu leis aiškiai kalbėtis triukšmingoje aplinkoje, o jų veikimo laikas yra iki 7 valandų.

6.jpg

Garsas, kuris džiugina

Ausinės, aprūpintos dinamiškais 13 mm garsiakalbiais, atkuria precedento neturintį aiškumą ir gilumą. Dabar kiekvienas garsas, nuo švelniausio šnabždesio iki energingiausio dunksėjimo, skamba dar intensyviau ir tikroviškiau.

2.jpg

Belaidė laisvė

Su naujausia „Bluetooth 5.3“ versija „AirBuds 7“ užtikrina stabilų ir greitą ryšį su jūsų pasirinktu įrenginiu. Suporuoti jas itin paprasta – suporuokite ausines su išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu ir jos kiekvieną kartą prisijungs automatiškai. Be to, jie siūlo specialų žaidimo režimą, kuris garantuoja itin mažą garso delsą, kad būtų dar labiau įtraukianti patirtis.

12.jpg

Išvalykite pokalbius bet kada ir bet kur

Įsivaizduokite, kad mėgaujatės aiškiais ir aiškiais pokalbiais telefonu bet kokioje aplinkoje, nesvarbu, ar tai šurmuliuojantis biuras, judri gatvė ar net keliaujant. Su pažangiomis ENC (aplinkos triukšmo slopinimo) ir DNS (dialoginio triukšmo slopinimo) technologijomis ausinės automatiškai įjungia triukšmo panaikinimo režimą, kad pašalintų nepageidaujamus aplinkos garsus pokalbių metu.

1.jpg

Daugiau laiko klausytis muzikos

Niekas nebegali sutrukdyti klausytis mėgstamų melodijų! „AirBuds 7“ garantuoja iki 7 valandų nepertraukiamo atkūrimo, o kartu su įkrovimo dėklu – iki 30 valandų. Taip jums nebereikės jaudintis dėl išsikrovusio akumuliatoriaus! Be to, mažas LED ekranas korpuso priekyje informuos apie jų įkrovimo būseną.

7.jpg

Lengvas, patogus, atsparus vandeniui

Kiekviena iš „AirBuds 7“ ausinių sveria vos 3,7 gramo, todėl jas itin patogu nešioti ilgą laiką. Jų ergonomiškas dizainas puikiai priglunda prie ausies ir sumažina nemalonų spaudimą. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui Blackview ausinės yra paruoštos bet kokiems nuotykiams. Atsparūs prakaitui ar lietui, jie garantuoja patikimumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

5.jpg

Gamintojas Blackview
Modelis „AirBuds 7“.
Spalva Baltas
Keitikliai Dinaminis, 13 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Garso kodekai SBC, AAC
Bluetooth versija 5.3
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 470 mAh
Veikimo laikas 6 valandos, 30 valandų su įkrovimo dėklu
Įkrovimo laikas 75 minutės (ausinės), 2,5 valandos (įkrovimo dėklas)
Įkrovimo sąsaja USB-C
Atsparumas vandeniui IPX7
Vienos ausinės svoris 3,7 g
Įkrovimo dėklo svoris 33,5 g
Prekė detaliau
Blackview
VN-44344
6931548310747
19 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e