Visos daugiausiai perkamos
Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (Black)
  • Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (Black)
  • Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (Black)
  • Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (Black)
  • Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (Black)

Belaidės ausinės "Blackview AirBuds 8" (juodos spalvos)

VN-44349
Blackview
25,56 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Blackview AirBuds 8 belaidės ausinės (juodos)

Su Blackview AirBuds 8 ausinėmis niekas netrukdys klausytis mėgstamų grojaraščių! Įrengti dinamiški garsiakalbiai, jie leidžia atkurti kiekvieną garso niuansą – nuo ​​subtiliausių detalių iki giliausių bosų, išlaikant aiškumą ir tonų balansą. Pažangi triukšmo slopinimo technologija leidžia mėgautis švariu garsu, nepriklausomai nuo aplinkos, o patvari baterija garantuoja ilgas muzikos atkūrimo valandas. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui galite juos naudoti be rūpesčių intensyvių treniruočių metu ar nepalankiomis oro sąlygomis, įsitikinę, kad lietus ar prakaitas netrukdys jūsų muzikiniams nuotykiams.

1.jpg

Garsas, peržengiantis ribas

Ausinėse yra 13 milimetrų dinaminės tvarkyklės su jautria PU ir PEEK kompozitine diafragma. Dėl to jie atkuria galingus, aštrius žemuosius dažnius, sodresnius vidurius, su minimaliais garso iškraipymais. Be to, puikiai suderintas garsas leidžia išgirsti kiekvieną dainos detalę ir mėgautis įtraukiančiomis garso pojūčiais.

11.jpg

Aktyvus triukšmo slopinimas visiškam susikaupimui

Sutelkite dėmesį į mėgstamą muziką ar podcast'us, nepaisydami aplinkinio triukšmo. Pažangi aktyviojo triukšmo slopinimo (ANC) technologija pašalina visus trikdančius aplinkos triukšmus, todėl galite pasinerti į muzikos garsus. Tačiau tai dar ne viskas – Ambient Sound režimas leidžia saugiai naudotis ausinėmis ten, kur reikia žinoti aplinką, pavyzdžiui, vaikštant po miestą ar laukiant pranešimo oro uoste.

5.jpg

Skambučiai be rūpesčių

Blackview AirBuds 8 turi keturis integruotus mikrofonus su pažangia ENC (Environmental Noise Cancellation) technologija. ENC technologija efektyviai sumažina aplinkos triukšmą, todėl galite skambinti nepriekaištingu garsu net ir triukšmingose ​​vietose. Tai reiškia, kad jums nereikia jaudintis dėl trukdžių svarbių verslo skambučių ar bendravimo su artimaisiais metu.

6.jpg

Patikimumas visą dieną

Dabar galite mėgautis mėgstama muzika visą dieną, nereikia dažnai įkrauti. „AirBuds 8“ siūlo įspūdingą veikimo laiką. Įjungus ANC, jie gali veikti 6 valandas vienu įkrovimu, o atkūrimo laiką su įkrovimo dėklu galima pratęsti iki 27 valandų. O išjungus ANC, veikimo laikas siekia 6,8 valandos, o su įkrovimo dėklu – iki 30 valandų. Be to, užtenka vos 10 minučių įkrovimo, kad muzika grotų dar 3 valandas!

2.jpg

Ergonomiškas dizainas Jūsų patogumui

Atraskite tobulą komforto ir funkcionalumo harmoniją. Kruopščiai apgalvotas ausinių dizainas puikiai priglunda prie ausies, užtikrina ne tik komfortą, bet ir nešiojimo stabilumą net ir fizinio krūvio metu. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui jie yra atsparūs prakaitui ir lietui, todėl yra idealus pasirinkimas tiems, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą. Taip pat rasite skirtingų dydžių keičiamų guminių juostų, kad pritaikytumėte ausines pagal savo pageidavimus.

9.jpg

Išmanusis valdymas

„AirBuds 8“ turi intuityvius jutiklinius skydelius, leidžiančius patogiai valdyti svarbiausias funkcijas. Naudodami juos galite keisti dainas, atsiliepti arba atjungti telefono skambučius, įjungti triukšmo slopinimo režimą ir dar daugiau – tiesiog švelniai paliesdami ragelį!

7.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • ausines
  • keičiamos guminės juostos x3
  • įkrovimo dėklas

Gamintojas Blackview
Modelis „AirBuds“ 8
Spalva Juoda
Keitikliai Dinaminis, 13 mm
Dažnio atsakas 20Hz-20kHz
Garso kodekai SBC, AAC
Bluetooth versija 5.3
Diapazonas Iki 10 metrų
Ausinių baterijos talpa 35 mAh
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 400 mAh
Veikimo laikas Įjungus ANC: 6 valandos, 27 valandos su įkrovimo dėklu; Išjungus ANC: 6,8 valandos, 30 valandų su įkrovimo dėklu
Ausinių įkrovimo laikas 1 valanda
Įkrovimo dėklo įkrovimo laikas 1,5 valandos
Įkrovimo sąsaja USB-C
Atsparus vandeniui IPX7
Prekė detaliau
Blackview
VN-44349
6931548315988
91 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e