Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Bezprzewodowe Słuchawki Conch True Plus  MIIIW (Czarne)
  • Bezprzewodowe Słuchawki Conch True Plus  MIIIW (Czarne)
  • Bezprzewodowe Słuchawki Conch True Plus  MIIIW (Czarne)

Belaidės ausinės "Conch True Plus MIIIW" (juodos spalvos)

VN-46505
MIIIW
22,45 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MIIIW prekės ženklas yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

Conch True Plus MIIIW belaidės ausinės (juodos)

Šios puikios Conch True Plus MIIIW belaidės ausinės sujungia pažangiausias technologijas, puikią garso kokybę, patogumą naudoti ir stilingą dizainą. Idealiai tinka kasdieniam naudojimui, treniruotėms, kelionėms ir pramogoms, jie suteikia neprilygstamą garso patirtį ir komfortą visą dieną. Pasirinkite Conch True Plus MIIIW ir mėgaukitės tobulu garsu bet kurioje situacijoje!

Bluetooth technologija užtikrina patikimą ryšį

„Conch True Plus MIIIW“ ausinėse įdiegta naujausia „Bluetooth 5.3“ technologija, kuri užtikrina puikų, ilgalaikį atstumą iki 10 metrų. Tai leidžia mėgautis visiška judėjimo laisve neprarandant ryšio kokybės. Šios ausinės puikiai sinchronizuoja garsą ir vaizdą su mažu vėlavimu, todėl puikiai tinka klausytis muzikos, žiūrėti filmus ar žaisti žaidimus. Patikimos ir energiją taupančios Conch True Plus MIIIW ausinės yra puikus palydovas kiekvieną dieną.

Puiki garso kokybė ir galingi bosai

„Conch True Plus MIIIW“ ausinėse yra 13 mm garsiakalbis, užtikrinantis galingą, gilų bosą ir įtraukiantį garsą, nesvarbu, kokio žanro muzikos klausotės. Sumanus triukšmo slopinimas dar labiau pagerina garso kokybę, pašalina nepageidaujamą foninį triukšmą ir leidžia visiškai pasinerti į mėgstamas melodijas. Dėl to kiekviena nata skamba aiškiai ir aiškiai, o muzika įgauna naują, intensyvesnę dimensiją.

Lengvas ir patogus nešioti kiekvieną dieną

Vienos ausinės sveria vos 3,4 gramo, todėl jas itin patogu nešioti net ir ilgas valandas. Jų lengvas dizainas neapsunkina jūsų ausų, todėl galite mėgautis intensyvia muzika ar žaidimais nesijausdami nepatogiai. Be to, jas labai lengva perjungti tarp mono ir stereo režimų, todėl galite nešioti vieną arba abi ausines, kad galėtumėte mėgautis puikia ir įtraukiančia klausymo patirtimi.

Atsparus vandeniui ir patogus jutiklinis valdymas

Conch True Plus MIIIW ausinės yra IPX4 atsparios vandeniui, todėl jas apsaugo nuo purslų ir prakaito. Tai idealiai tinka aktyviems žmonėms, kuriems reikia patikimų ausinių mankštai, bėgimui ar važinėjimui dviračiu. Be to, ausinėse esantys jutikliniai skydeliai leidžia atlikti labai paprastą ir greitą valdymą – atsiliepti ir atmesti telefono skambučius, keisti dainas, įjungti ir išjungti žaidėjo režimą, tęsti ir sustabdyti atkūrimą – visa tai atliekama paprastais gestais.

Ilgai veikianti baterija visai dienai

„Conch True Plus MIIIW“ užtikrina ilgą veikimo laiką dėl galingos baterijos, kuri užtikrina iki 18 valandų klausymosi su įkrovimo dėklu. Vienas pilnas ausinių įkrovimas leidžia nepertraukiamai naudoti 4 valandas, todėl jos yra idealus pasirinkimas ilgoms kelionėms, dienoms darbe ar intensyvioms treniruotėms. Ausinės yra suderinamos su daugybe „Bluetooth“ palaikančių įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, taip pat „Windows“ ir „Mac“ operacinės sistemos.

Įtraukta

  • ausines
  • įkrovimo dėklas
  • USB įkrovimo laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas MIIIW
Modelis MWTW03
Spalva juodas
Įkrovimo laikas Maždaug 2 val
Keitiklio dydis 13 mm
Atsparus vandeniui PIX4
Bluetooth protokolas HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 300 mAh
Baterijos talpa 18 valandų
Bluetooth ryšio diapazonas 10 m
Įkrovimo prievadas USB-C
Garso kodekai SBC/AAC
Bluetooth versija 5.3
Ragelės baterijos talpa 30 mAh
Suderinamos sistemos Windows, Mac
Svoris 3,4 g (vienas ragelis)

Prekė detaliau
MIIIW
VN-46505
6971519751728
100 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e