Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (černá)
  • TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (černá)
  • TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (černá)
  • TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (černá)
  • TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (černá)

TWS ausinės "HiFuture Sonic Air" (juodos spalvos)

VN-45063
HiFuture
24/6L mėn.
18,14 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS HiFuture Sonic Air į ausis įdedamos ausinės (juodos)

„HiFuture“ „SonicAir“ ausinės siūlo įspūdingą garsą su paryškintais žemaisiais dažniais dėl 10 mm garsiakalbių ir patikimo 5.3 belaidžio ryšio. Ergonomiško dizaino ir IPX5 atsparumo vandeniui SonicAir užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą. Be to, jų ilgas atkūrimo laikas iki 35 valandų ir greitas įkrovimas yra idealus pasirinkimas bet kuriai dienai.

Patogiai skambinti telefonu

Kalbėkitės su savo artimaisiais be trukdžių. 4 integruoti mikrofonai ir aplinkos triukšmo slopinimo (ENC) technologija garantuoja aukštos kokybės skambučius. Tai užtikrina, kad jūsų balsas bus girdimas garsiai ir aiškiai, nepaisant aplinkos.

Tobulas garso balansas

10 mm garsiakalbiai užtikrina aiškų garsą su paryškintais žemųjų dažnių tonais. „SonicAir“ siūlo puikų balansą, praturtindama klausymo patirtį giliais žemaisiais dažniais, kurie netrukdo vidutiniams ir aukštiems dažniams, todėl muzika skamba natūraliai ir dinamiškai.

Patikimas ryšys

SonicAir ausinės, aprūpintos naujausiu 5.3 belaidžiu ryšiu, užtikrina greitesnį susiejimą, stabilų ryšį ir mažesnę trukdžių riziką. Taigi galite mėgautis patikimu ir stabiliu ryšiu be delsimo.

Ergonomiškas, vandeniui atsparus dizainas

„SonicAir“ sukurta atsižvelgiant į patogumą. Ergonomiška ausinių forma leidžia nešioti jas visą dieną nesijaučiant nepatogiai. Dėl IPX5 atsparumo vandeniui SonicAir puikiai susidoroja su lietumi, prakaitu ir purslais, todėl yra idealus pasirinkimas aktyviems žmonėms.

Ilgas atkūrimo laikas

SonicAir ausinės siūlo iki 35 valandų atkūrimo, todėl jos puikiai tinka ilgoms kelionėms ir treniruotėms. Ausinės leidžia mėgautis mėgstama muzika nesijaudinant dėl greito nutekėjimo.

Gamintojas HiFuture
Modelis SonicAir
Spalva juodas
Keitiklio skersmuo 10 mm
Mikrofonai x4 ENC
Bluetooth 5.3
Atkūrimo laikas apytiksliai 35 val
Atsparus vandeniui IPX5

Prekė detaliau
HiFuture
VN-45063
6972576181657
120 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e