Visos daugiausiai perkamos
Sluchátka TWS Haylou W1 ANC (bílá)
  • Sluchátka TWS Haylou W1 ANC (bílá)
  • Sluchátka TWS Haylou W1 ANC (bílá)

TWS Haylou W1 ANC ausinės (baltos spalvos)

VN-45390
Haylou
51,52 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

TWS Haylou W1 ANC ausinės (baltos)

TWS Haylou W1 ANC ausinės siūlo pažangias technologijas, išskirtinį komfortą ir stilių, tenkinančios išrankiausių vartotojų lūkesčius. Nesvarbu, ar jums reikia ausinių žaidžiant kompiuterinius žaidimus ar klausytis muzikos, šis modelis tiks bet kurioje situacijoje.

Neprilygstama garso kokybė ir profesionali technologija

TWS Haylou W1 ANC ausinės turi aukštos kokybės Hi-Fi garso technologiją, užtikrinančią gilius žemuosius ir aiškius aukštus dėl profesionalaus 10 mm balansavimo tvarkyklės. Trijų branduolių procesorius ir atskira Hi-Fi 5 DSP technologija užtikrina galingą sąranką, leidžiančią mėgautis kiekviena mėgstamos muzikos detale.

Pažangus triukšmo mažinimas

Su pažangia triukšmo slopinimo technologija ausinės pašalina iki 45 dB aplinkos garsus. Galite pasirinkti iš trijų režimų, kad pritaikytumėte savo muzikos patirtį: visiško triukšmo panaikinimo režimas puikiai tinka keliaujant lėktuvu, autobusu ar traukiniu, aplinkos režimas puikiai tinka klausytis muzikos ar podcast'ų bibliotekose ar kavinėse, o skaidrus režimas puikiai tinka apsipirkti ar vaikščioti. .

Aiškūs pokalbiai

Aukštos kokybės pokalbiai įmanomi dėl pažangių, įmontuotų 6 mikrofonų (trys kiekvienoje ausinėje). Ausinės leidžia skambinti aiškiai ir be triukšmo, todėl puikiai tinka darbui ir bendravimui su artimaisiais. Nuo šiol galėsite laisvai kalbėtis telefonu, kad ir kur būtumėte.

Puikus garso valdymas

Novatoriška žemo dažnio dinamika ir „Active Electronic Crossover“ technologija užtikrina profesionalų garso valdymą, todėl kiekvienas garsas yra skaidrus ir turtingas detalių. TWS Haylou W1 ANC ausinės suteikia unikalią aukščiausio lygio muzikos patirtį.

Ilgai veikianti baterija ir patogus įkrovimas

Ausinių baterija trunka iki 6,5 valandos nepertraukiamo naudojimo, o įkrovimo dėklas šį laiką pailgina iki 35 valandų. Dabar galite mėgautis muzika visą dieną nesijaudindami dėl išsikrovusio akumuliatoriaus. Ši privilegija puikiai tinka ilgoms kelionėms ar valandoms kompiuteriniams žaidimams.

Visiškas valdymas su HAYLOU programėle

Programėlė HAYLOU leidžia laisvai valdyti muziką, konfigūruoti EQ nustatymus ir triukšmo mažinimo režimus pagal savo pageidavimus. Programa leidžia visiškai suasmeninti, kad garsas būtų geriausiai pritaikytas jūsų skoniui, praturtintų jūsų patirtį ir suteiktų maksimalų naudojimo komfortą.

Bluetooth 5.3 technologija ir mažas delsos laikas

TWS Haylou W1 ANC ausinės turi pažangiausią Bluetooth 5.3 technologiją, kuri užtikrina stabilų ryšį ir galimybę sinchronizuoti garsą ir vaizdą. Mažos garso delsos, tik 65 ms, ausinės idealiai tinka žaidėjams, norintiems paryškinti pojūčius ir pagerinti refleksus.

Stilingas dizainas ir ergonomika

Unikalus ir stilingas Haylou W1 ANC ausinių dizainas, kompaktiškas dydis ir ergonomiškas dizainas užtikrina komfortą ir patogumą jas nešiojant. Ausinės idealiai tinka tiek kelionėms, tiek kasdieniam naudojimui, o galimybė perjungti skirtingus įrenginius daro jas universalias ir praktiškas.

Įtraukta

  • ausines
  • įkrovimo dėklas
  • įkrovimo kabelis
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Haylou
Modelis W1 ANC
Ryšys Bluetooth
Įkrovimo prievadas USB-C
Baterijos veikimas Maždaug 35 valandos (su įkrovimo dėklu)
Ausinių baterijos talpa 35 mAh (viena ausinė)
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 400 mAh
Ausinių įkrovimo laikas maždaug 1,5 valandos
Įkrovimo dėklo įkrovimo laikas maždaug 2 valandas
Svoris apytiksliai 42,6 g
Spalva baltas
Aktyvus triukšmo mažinimas -45dB
Procesorius Trijų branduolių
Suderinama programa Haylou garso programa
Keitikliai 10 mm
Mikrofonų skaičius 6
Matmenys 64,2 mm x 49 mm x 26,5 mm įkrovimo dėklas, 34,1 mm x 21,9 mm ausinės

Prekė detaliau
Haylou
VN-45390
6971664934342
92 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e