Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)
  • Earphones TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (white)

Ausinės TWS QCY MeloBuds Pro HT08, ANC (baltos spalvos)

VN-46183
Qcy
40,10 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS QCY MeloBuds Pro HT08 ausinės, ANC (baltos)

QCY MeloBuds Pro HT08 ausinės siūlo įspūdingą stereo garsą, patvirtintą Hi-Res Audio. Jie slopina iki 99% aplinkos triukšmo ir siūlo kelis ANC režimus. Be to, jie veikia su dėklu iki 34 valandų ir automatiškai sustabdo atkūrimą, kai juos nuimate, ir tęsia, kai juos vėl užsidedate. Kita vertus, jutikliniai skydeliai garantuoja intuityvų valdymą – patogiai naudokitės balso asistentu, atsiliepkite į skambučius ir pan.. Be to, programėlėje galėsite koreguoti nustatymus, rasti pamestas ausines, naudotis garso ekvalaizeriu, atnaujinti OTA, ar. valdyti ANC režimus.

Efektyviai slopina triukšmą

Susikoncentruokite į tai, kas jums svarbu. Ausinės reguliuoja triukšmo slopinimo lygį pagal tai, kaip jas nešiojate, todėl girdėsite tik tai, ką norite girdėti. Be to, pažangi ANC triukšmo slopinimo funkcija pašalina iki 99 % išorinio triukšmo, kad būtų geresnė garso patirtis. Norėdami jį suaktyvinti, laikykite nuspaudę jutiklinę dalį dešinėje ausinėje.

4 ANC režimai

Pasirinkite jums tinkamą triukšmo slopinimo režimą. Pavyzdžiui, galite naudoti „Indoor“, kurį naudosite patalpose, ir „Commute“ (į darbą ir atgal), kai keliaujate traukiniu. Ypač triukšmingose ir perpildytose vietose veiks „Crowd“ režimas, o vėjo triukšmo mažinimui – „Anti-Wind“.

Garsas, kuris jus džiugins

Išgirskite anksčiau sunkiai suvokiamas mėgstamų dainų detales. MeloBuds Pro HT08 naudoja LDAC kodeką, kuris įgalina duomenų perdavimo greitį iki 990 kbps ir garantuoja sodriai detalų garsą. Be to, ausinės suteikia stereofoninį garsą, kuris leis pasijusti tarsi koncerte. Kita vertus, 12 milimetrų diafragma yra atsakinga už dinamišką garsą ir pabrėžia vokalą.

Skaidrumo režimas

Jei norite sužinoti, kas vyksta aplinkui, naudokite skaidrumo režimą. Galite reguliuoti jo intensyvumą 6 lygiais, kad galėtumėte visiškai pritaikyti ausinių veikimą. Be to, jei kas nors nori su jumis pasikalbėti, MeloBuds Pro HT08 automatiškai paryškins skambinančiojo balsą ir nutildys aplinkos garsą.

6 mikrofonai aukštos kokybės pokalbiams

Ausinėse naudojami 6 mikrofonai su ENC HD ir AI technologija, kad būtų galima tiksliai įrašyti jūsų balsą ir sumažinti vėjo triukšmą. Dėl to galite laisvai kalbėtis su artimaisiais įvairiomis sąlygomis ir būti tikri, kad kitas žmogus išgirs kiekvieną jūsų ištartą žodį.

Atkūrimas iki 34 val

Su MeloBuds Pro HT08 vienu įkrovimu galite klausytis iki 510 dainų. Įjungus ANC, ausinės veikia iki 7,5 val., o kai nenaudojate – apie 8,5 val. Kartu su įkrovimo dėklu jų veikimo laikas yra atitinkamai 30 val. arba 34 val. Be to, įkrovę vos 10 min., atkursite 60 min.

Rafinuotas dizainas

Mėgaukitės patogiu naudojimu ilgą laiką. QCY ausinės išsiskiria ergonomišku dizainu, todėl jas galėsite naudoti ilgai nejausdami nuovargio. Negana to, jie suteikia stabilumo ir neiškris iš ausų, o kiekvienas sveria apie 4 gramus – bus beveik nepastebimas.

Stabilus Bluetooth 5.3 ryšys

Ausinės užtikrina greitą ir stabilų ryšį be trukdžių iki 10 metrų, todėl jomis galėsite naudotis patogiai. Be to, MeloBuds Pro HT08 galima susieti su 2 įrenginiais vienu metu ir patogiai perjungti juos. Kita vertus, tik 80 ms delsa leidžia dar geriau sinchronizuoti garsą ir vaizdą – ypač naudinga žaidimams ir filmams.

Įtraukta

  • ausines
  • įkrovimo dėklas

  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas

Gamintojas QCY
Modelis QCY MeloBuds Pro HT08
Spalva baltas
ANC triukšmo mažinimas -46 dB
Membrana 12 mm
Bluetooth versija 5.3
Suderinamumas iOS, Android
Bluetooth diapazonas 10 m
Ausinių veikimo laikas apytiksliai 7,5 val. (su ANC), apytiksl. 8,5 val. (be ANC)
Veikimo laikas su įkrovimo dėklu apytiksliai 30 val. (su ANC), apytiksl. 34 val. (be ANC)
Bluetooth profiliai HFP/A2DP/AVRCP
Garso kodekas LDAC
Latencijos lygis 80 ms
Baterijos talpa 350 mAh (įkrovimo dėklas), 35 mAh (ausinės)
Įkrovimo ciklai (per dėklą vienu įkrovimu) iki 4h
Įkrovimo prievadas USB-C
Atsparumas vandeniui IPX5
Matmenys 20,7 x 33,6 x 23,4 mm (ragelis), 56,3 x 51 x 28 mm (įkrovimo dėklas)
Svoris apytiksliai 4g (ragelis)
Programėlė QCY programa

Prekė detaliau
Qcy
VN-46183
6957141409145
94 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e