Visos daugiausiai perkamos
Sluchátka TWS Haylou X1 Plus (bílá)
  • Sluchátka TWS Haylou X1 Plus (bílá)

Ausinės "TWS Haylou X1 Plus" (baltos spalvos)

VN-45398
Haylou
18,71 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Haylou X1 Plus ausinės (baltos)

TWS Haylou X1 Plus ausinės sujungia pažangiausias technologijas, patogumą ir stilių, kad atitiktų net reikliausių vartotojų lūkesčius, nesvarbu, ar esate muzikos, filmų ar kompiuterinių žaidimų žinovas. Pasirinkite aukštą funkcionalumą ir maksimalų komfortą su Haylou X1 Plus.

Išskirtinė garso kokybė ir galingi bosai

TWS Haylou X1 Plus ausinės turi 12 mm garsiakalbius, kurie atkuria gilius žemuosius dažnius ir skaidrią muziką. Kiekvienas garsas atkuriamas aukščiausiu tikslumu, todėl galite mėgautis puikiu garsu nepriklausomai nuo muzikos žanro. Be to, speciali HAYLOU Sound App leidžia pritaikyti ausines pagal savo poreikius. Galite nustatyti mažos delsos režimą, iš naujo nustatyti nustatymus, pasirinkti skirtingus ekvalaizerio režimus ir dar daugiau, pritaikydami ausines pagal savo gyvenimo būdą.

Pažangiausia technologija

Su naujausia Bluetooth 5.4 technologija ausinės siūlo geresnį garso perdavimą, stabilų ir sklandų ryšį bei mažas energijos sąnaudas. Lengvas ir greitas prijungimas prie aparatinės įrangos leidžia naudoti „Haylou X1 Plus“, o „Fast Connection“ technologijos dėka garso delsa yra tik 0,065 sekundės, todėl jie yra idealus pasirinkimas žaidėjams. Kiekvienas veiksmas sinchronizuojamas su garsu realiuoju laiku, todėl žaidimo patirtis yra visapusiška.

Lengvas ir patogus

Dėl mažo ir aptakaus dizaino ausinės ir įkrovimo dėklas puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Vienos ausinės sveria vos 3,8 gramo, o tai reiškia, kad dėvint ausines nereikės jaudintis dėl diskomforto, net ir valandinis įrangos naudojimas neturi įtakos komfortui. Minimalistinio ir stilingo dizaino dėklas puikiai tinka kelionėms, užtikrina patikimą įkrovimą ir estetiką. Nuo šiol mėgstama muzika galėsite mėgautis visą dieną.

Pažangus triukšmo slopinimas

Ausinėse yra 4 integruoti mikrofonai ir ANS technologija, kuri panaikina foninį triukšmą. Taip užtikrinama, kad telefono skambučiai būtų aiškūs ir švarūs, o pokalbis vyktų šalia jūsų. Tai reiškia, kad galite kalbėti bet kada ir bet kur, nesijaudindami dėl prastos pokalbių kokybės.

Mono ir stereo režimai bei galinga baterija

„Haylou X1 Plus“ siūlo du naudojimo režimus – mono ir stereo, todėl galite pritaikyti klausymosi būdą pagal savo pageidavimus. Be to, pilnas ausinių įkrovimas užtikrina net 6 valandų nepertraukiamą naudojimą, o įkrovimo dėklas pailgina veikimo laiką dar 24 valandomis. Dėklas turi USB-C prievadą patogiam ir greitam įkrovimui. Nereikia jaudintis dėl staigaus akumuliatoriaus išsikrovimo.

Intuityvus jutiklinis valdymas

Haylou X1 Plus ausinės turi intuityvius jutiklinius valdiklius, todėl galite lengvai atsiliepti ir atmesti skambučius, leisti ir pristabdyti muziką bei paleisti balso asistentą neištraukdami telefono. Šios funkcijos suteikia maksimalų patogumą kasdieniame gyvenime.

Įtraukta

  • ausines
  • įkrovimo dėklas
  • įkrovimo laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Haylou
Modelis X1 Plus
Keitikliai 12 mm
Ryšys Bluetooth 5.4
Svoris 3,8 g (viena ausinė), 95 g (su įkrovimo dėklu)
Matmenys 47,5 mm x 50,8 mm (įkrovimo dėklas), 17,9 mm x 31,5 mm (ragelis)
Integruotų mikrofonų skaičius 4
Baterijos talpa 6 valandos (be įkrovimo dėklo), 24 valandos (su įkrovimo dėklu)
Ausinių baterijos talpa 35 mAh (viena ausinė)
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 300 mAh
Ausinių įkrovimo laikas maždaug 1,5 valandos
Įkrovimo dėklo įkrovimo laikas maždaug 2 valandas
Režimai mono ir stereo
Speciali programėlė HAYLOU garso programa
Garso vėlavimai 0,065 s
Įkrovimo prievadas USB-C
Garso kodekai AAC/SBC

Prekė detaliau
Haylou
VN-45398
6971664935028
187 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e