Visos daugiausiai perkamos
Earphones TWS Transformers TF-T03 (yellow)
  • Earphones TWS Transformers TF-T03 (yellow)

Ausinės TWS Transformers TF-T03 (geltonos spalvos)

VN-46070
Transformers
20,69 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Transformers TF-T03 ausinės (geltonos)

TWS Transformers TF-T03 ausinės yra puikus pažangių technologijų ir unikalaus dizaino, įkvėpto kamanės personažo, derinys. Su Bluetooth 5.3 ryšiu ir dinamiškomis 13 mm tvarkyklėmis jie siūlo išskirtinę garso kokybę, kuri pradžiugins bet kurį garso entuziastą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, žiūrite filmus ar žaidžiate žaidimus, dabar galite mėgautis savo svajonių panirimu ir patirti nepamirštamų emocijų.

Stulbinantis HiFi stereo garsas

„Transformers TF-T03“ ausinėse yra 13 mm tvarkyklės, kurios užtikrina pilną, sodrų garsą plačiu dažnio atsaku nuo 20 Hz iki 20 kHz. Aukštos kokybės HiFi stereo garsas užtikrina, kad kiekviena detalė bus perteikta neįtikėtinai tiksliai. Stiprūs žemieji dažniai, aiškūs viduriai ir ryškūs aukšti garsai garantuoja unikalią muzikinę patirtį, kuri pateisins bet kurio melomano lūkesčius.

Galinga baterija

Ausinės TF-T03 išsiskiria ilgu tarnavimo laiku dėl 25 mAh įkraunamų baterijų. Be to, jiems skirtas įkrovimo dėklas, kuris atlieka ir apsauginio dėklo funkciją, suteikia papildomų valandų atkūrimo ir įkrovimo keliaujant. Iš viso gausite iki 20 valandų klausytis mėgstamų grojaraščių! O budėjimo režimu TF-T03 veikia iki 160 valandų. Taigi jie gali būti pasirengę veikti, kai tik jums jų prireiks!

Pažangi Bluetooth 5.3 technologija

TF-T03 naudoja Bluetooth 5.3 technologiją, kuri užtikrina stabilų ir patikimą ryšį iki 10 metrų atstumu. Be to, ausinės taupo energiją, o tai reiškia ilgesnį veikimo laiką. Papildomas jų pranašumas – greitas, automatinis susiejimas su įrenginiais ir mažas delsimas, leidžiantis mėgautis puikiu vaizdo ir garso sinchronizavimu. Tai idealus pasirinkimas ne tik muzikos, bet ir žaidimų gerbėjams!

Stilingas dizainas ir patogus dėvėti

TF-T03 yra daugiau nei tik garsas – tai ir stilius. Modernus dizainas ir kamanės motyvai suteikia jiems unikalų charakterį, dėl kurio tikrai išsiskirsite iš minios. Tačiau tai dar ne viskas – permatomas dėklas su dinamišku foniniu apšvietimu suteikia dar įdomesnių vaizdo efektų. Taip pat verta dėmesio ergonomiška ausinių forma, kuri garantuoja patogų dėvėjimą ilgas valandas.

Suderinamumas su daugeliu įrenginių

TF-T03 suderinamas su daugybe įrenginių – nuo Android ir iOS išmaniųjų telefonų iki Windows nešiojamų kompiuterių. Nesvarbu, kokią aparatinę įrangą naudosite, ausinės užtikrins sklandų ryšį ir fantastišką garso kokybę.

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Transformatoriai
Modelis TF-T03
Spalva Geltona
Bluetooth versija 5.3
Dažnis 2,402–2,480 GHz
Diapazonas Iki 10 m
Keitiklis 13 mm
Dažnio atsakas 20 Hz – 20 kHz
Varža 16Ω
Jautrumas apytiksliai 107 dB
Ausinių baterijos talpa 25 mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val
Įkrovimo sąsaja USB-C

Prekė detaliau
Transformers
VN-46070
6975472792538
77 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e