Visos daugiausiai perkamos
Wireless earphone with microphone New Bee NB45 (black)
  • Wireless earphone with microphone New Bee NB45 (black)
  • Wireless earphone with microphone New Bee NB45 (black)

Belaidės ausinės su mikrofonu "New Bee NB45" (juodos spalvos)

VN-47317
NewBee
20,35 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Belaidės ausinės su mikrofonu New Bee NB45 (juoda).

Naujos Bee Bluetooth ausinės leidžia laisvai kalbėti valandų valandas. Jis puikiai tiks biuro darbuotojams, inžinieriams ir kt. Turėdamas galingą Bluetooth 5.0 lustą ir triukšmo slopinimo technologiją, ragelis užtikrina aukštos kokybės skambučius bet kokiomis sąlygomis. Be to, lengvas ir ergonomiškas dizainas yra atsakingas už naudojimo patogumą, todėl galėsite jį naudoti ilgą laiką.

Ilgas pokalbio laikas ir greitas įkrovimas

Naujasis Bee telefonas siūlo iki 20 valandų pokalbio laiko vienu įkrovimu, todėl jis idealiai tinka ilgoms darbo dienoms ar intensyviam telefono naudojimui. Ilgai veikianti baterija palaiko prietaisą budėjimo režimu iki 180 dienų, todėl nereikia dažnai įkrauti. Be to, pilnai įkrauti užtrunka tik 2 valandas, todėl nereikės per ilgai laukti, kol jis bus paruoštas toliau dirbti.

Bluetooth 5.0

Įrengtas QCC3020 Bluetooth 5.0 mikroschema, telefonas užtikrina stabilų ir greitą ryšį iki 20 metrų atstumu. Tai leidžia laisvai judėti, nenešiojant telefono su savimi. Ši technologija taip pat siūlo puikų garso sinchronizavimą, todėl muzikos klausymas, skambinimas ar vaizdo įrašų žiūrėjimas tampa malonesnis, be vėlavimo ar trukdžių.

Triukšmo mažinimas ir krištolo garso kokybė

Dvigubo triukšmą slopinančio ENC mikrofono dėka New Bee ragelis efektyviai pašalina aplinkos garsus ir skambinant skamba aiškiai ir aiškiai. Ši technologija užtikrina, kad jūsų balsas bus aiškiai girdimas net ir triukšmingose vietose, pavyzdžiui, miesto gatvėse ar sausakimšose kavinėse. Be to, 10 milimetrų garsiakalbis su kompozicine diafragma garantuoja išsamų garsą.

Ergonomiškas dizainas ir patogumas

Ragelis sukurtas taip, kad jį galėtumėte nešioti ant kairės arba dešinės ausies. Jis sveria vos 10 gramų, todėl yra itin lengvas ir beveik nepastebimas naudojant, todėl jį patogu nešioti ilgą laiką. Dėl lanksčios rankenos jis puikiai priglunda prie ausies, kad būtų stabilus.

Universalus suderinamumas

„New Bee“ telefonas sklandžiai veikia su daugeliu „Bluetooth“ palaikančių įrenginių, įskaitant „iOS“ ir „Android“ išmaniuosius telefonus, taip pat nešiojamuosius kompiuterius, planšetinius kompiuterius ir MP3/MP4 grotuvus. Tai puikus įrankis tiek darbui, tiek pramogoms, suteikiantis visišką laisvę naudoti įvairius įrenginius.

Įtraukta

  • Bluetooth ragelis
  • atveju

  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas

  • ausų kabliukai x2

  • keičiami dangteliai x3

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Naujoji Bitė
Modelis NB45
Spalva juodas
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth protokolai HFP, A2DP, AVRCP
Veikimo laikas Maždaug 20 val. (pokalbis), maždaug 24 val. (muzikos atkūrimas)
Veikimo laikas budėjimo režimu apie 180 dienų
Įkrovimo laikas apie 2h
Bluetooth diapazonas Apie 15 m (atvira erdvė)
Darbinė temperatūra -10°C - 60°C
Įkrovimo prievadas USB-C
Mikrofonas 2
Kita Mikrofono nutildymas, takelių praleidimas, baterijos lygis iOS ir Android įrenginiuose, poravimas su 2 įrenginiais vienu metu
Prekė detaliau
NewBee
VN-47317
5906168439698
85 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e